Смачно і корисно! Вишневий пиріг для прихильників правильного харчування

Харчуватися потрібно апріорі правильно. Від цього залежить самопочуття, фігура, стан здоров’я. А для настрою потрібен шматочок солодкого та смачного вишневого торта. Забирайте собі рецепт в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • борошно — 200 г;
  • олія — 15 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • кисломолочний м’який сир — 50 г;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • кукурудзяний крохмаль — 15 г;
  • вишні;
  • цукрозамінник;
  • сіль.

Як приготувати

Змішуємо борошно, сіль, цукрозамінник та розпушувач. Додайте олію і ретельно перемішайте. Також в масу потрібно ввести кисломолочний сир та яйце. В результаті треба замісити з цих інгредієнтів тісто. Воно має вийти еластичним та м’яким. До рук не липне. Якщо так, тоді додайте ще трохи борошна. Тісто загорніть в харчову плівку та поставте в холодильник на 20 хвилин.

Охолоджене тісто розкачайте в пласт та викладіть в форму, змащену маслом чи олією. Сформуйте бортики. Накрийте форму відрізом фольги та поставте в духову шафу на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Поки корж випікається зробіть начинку. Вишню змішайте з цукрозамінником та крохмалем. Додайте зовсім трохи води. Поставте на малий вогонь та доведіть до кипіння. Коли охолоне, перелийте в корж та відправте в холодильник. Начинка загусне та буде справжня смакота. Скуштуйте, вам має сподобатись. Смачного!

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...