Сирники актуальні на сніданок, обід, вечерю, на десерт. Це універсальна страва, яка цінується і дорослими, і дітьми. З варенням або згущеним молоком так смачно. А ви знали, що сирники можна приготувати без борошна? Його замінить один секретний інгредієнт.
Вам потрібні такі:
Для початку потрібно добре перетерти сир, якщо він у вас сильно грудочками взявся. З іншою консистенцією можна цього не робити. Додайте манну крупу, цукор, яйце. Вимішайте масу. Нехай маса постоїть 20-30 хвилин. Манка повинна ввібрати вологу.
За бажанням в сир можна додати сухофрукти, родзинки. З ними буде ще смачніше. Тільки їх потрібно розпарити в окропі.
Викладіть масу формочки для кексів або в загальну форму для випікання. Тільки потрібен такий посуд, щоб можна було ставити в мікрохвильовку.
Виставте потужність 700 Вт. Час приготування становить 6-8 хвилин. Якщо раптом будуть сируваті, тоді дайте охолонути 2 хвилини і включіть ще раз на 6 хвилин. Смачного!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...