Смачно й швидко! Як приготувати ледачі сирники без борошна

Сирники актуальні на сніданок, обід, вечерю, на десерт. Це універсальна страва, яка цінується і дорослими, і дітьми. З варенням або згущеним молоком так смачно. А ви знали, що сирники можна приготувати без борошна? Його замінить один секретний інгредієнт.

Продукти для сирників

Вам потрібні такі:

  • кисломолочний сир — 300 г;
  • цукор — 3 ст.л.;
  • манна крупа — 3 ст.л.;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль — дрібка.

Як приготувати

Для початку потрібно добре перетерти сир, якщо він у вас сильно грудочками взявся. З іншою консистенцією можна цього не робити. Додайте манну крупу, цукор, яйце. Вимішайте масу. Нехай маса постоїть 20-30 хвилин. Манка повинна ввібрати вологу.

За бажанням в сир можна додати сухофрукти, родзинки. З ними буде ще смачніше. Тільки їх потрібно розпарити в окропі.

Викладіть масу формочки для кексів або в загальну форму для випікання. Тільки потрібен такий посуд, щоб можна було ставити в мікрохвильовку.

Виставте потужність 700 Вт. Час приготування становить 6-8 хвилин. Якщо раптом будуть сируваті, тоді дайте охолонути 2 хвилини і включіть ще раз на 6 хвилин. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...