Смачно і швидко! Ліниві голубці - універсальний рецепт для сковорідки, каструлі та мультиварки

Ліниві голубці - швидка і дуже смачна страва яка готується набагато простіше, ніж традиційний аналог, а за смаковими якостями анітрохи йому не поступається! Сьогодні ми підготували для вас універсальний експрес-рецепт цієї страви, передають Патріоти України.

Універсальним цей рецепт називається тому, що по ньому можна приготувати швидкі голубці в сковорідці, каструлі, гусятниці і мультиварці.

дуже ліниві швидкі голубці — це справжня палочка-виручалочка на ті моменти, коли у вас зовсім немає часу і сил возитися з капустяними листками, а приготувати щось потрібно, так смачніше.

Ліниві голубці універсальний рецепт:

  • рис пропарений - 200 г.
  • телятина / свинина (фарш) - 400 г.
  • капуста білокачанна - 800 г.
  • цибуля - 200 г.
  • морква - 150 г.
  • томатна паста 1-2 с. л.
  • вода - 0,5 ст.
  • олія - 3 с. л.
  • зелень, спеції - по смаку

Як готувати ліниві голубці по даному рецепту:

Рис відварити у підсоленій воді. В сковорідці обжарити цибулю та натерту моркву. Нашинковану капусту, рис і частину овочів змішати з фаршем. З готової суміші сформувати кульки.

Томатну пасту змішати з водою та спеціями та вилити у сковорідку з овочами, занурити сформовані кульки у соус і тушкувати до готовності. За цією ж схемою і рецептом можна приготувати швидкі голубці і в мутьтиварці.

Саме так — швидко, просто, без зайвої метушні і зусиль у нас виходять дуже смачні і дуже ліниві голубці з рисом і фаршем по простому рецептом. Пробуйте, експериментуйте і радуйте своїх близьких смачними стравами!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...