
Пишні, ароматні коржі з начинкою здатні замінити повноцінне приймання їжі. Подавати їх до столу можна як самостійну страву, зазначають Патріоти України.
Відмінно підійдуть вони і для зустрічі раптових гостей. Додатковим плюсом є відсутність метушні з тістом. Шаруватість тут досягається виключно за рахунок особливостей збірки. Ніхто не завадить приготувати такі коржі із зпасом і відправити на зберігання в морозильну камеру.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Відправляємо в миску тепле молоко, додаємо в нього дріжджі, цукор і перемішуємо. Туди ж виливаємо воду, додаємо рослинну олію без запаху, сіль, знову все перемішуємо, а потім вводимо борошно.
Замішуємо тісто. Воно виходить м'яким, еластичним, не липне до рук. Готове тісто накриваємо плівкою і даємо 40 хвилин відпочити.
До дрібно нарізаного м'яса додаємо нарізану соломкою цибулю і порізаний на кубики помідор. Солимо, перчимо, додаємо паприку. Добре все перемішуємо.
Ділимо тісто на 2 частини. Розкачуємо максимально тонкий пласт, змащуємо його розтопленим вершковим маслом, а потім рівномірно розподіляємо по поверхні половину начинки і акуратно скручуємо в рулет.
Закручуємо рулет равликом, кінці підминаємо вниз.
Злегка струшуємо заготовку борошном, розкочуємо її качалкою, щоб отримати коржик. Поверхню рясно змащуємо яєчним жовтком і відправляємо в духовку.
Випікаємо при 180С протягом 35 хвилин, а потім відразу подаємо до столу.
Якщо є бажання начинку можна змінити на власний розсуд, додавши гриби, сир, шинку, болгарський перець, курку, зелень. У будь-якому випадку вийде смачно і ситно.
Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...
Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...