Рибні палички - відома страва фастфуду, яку продають у формі напівфабрикатів. Однак приготувати їх вдома дуже просто, передають Патріоти України.
Золотисті рибні палички дуже сподобаються дітям, які не люблять рибу в звичайному вигляді. Для їх приготування вам знадобиться філе білої риби (хек, минтай, тиляпія, тріска, палтус) без кісточок і панірувальні сухарі. Приготувати палички можна в маслі на сковороді або в духовці, якщо ви хочете зробити страву менш калорійною.
Уважно оглянути філе, щоб в ньому не було кісточок. Хліб замочити в холодному молоці. Не віджимаючи хліб перемолоти його з рибою занурювальним блендером. Додати в фарш яйце, дрібно порізаний кріп, сіль, перець, добре перемішати. З фаршу зліпити однакові палички, рівномірно обваляти в панірувальних сухарях. На сковороді розігріти соняшникову олію і смажити палички з двох сторін до золотистого кольору під закритою кришкою.
Філе минтая подрібнити в м'ясорубці. Рибний фарш посолити і поперчити, додати до нього пару ложок панірувальних сухарів і жовток. Вимісити фарш руками до однорідності. Сформувати однакові рибні палички. Кожну паличку обваляти в борошні, потім у збитому яйці і в сухарях. Потім ще раз занурити в яйце і в сухарі. Викласти палички на застелене пергаментом деко і випікати 20 хвилин при 180 градусах.
Деякі продукти призводять до набору ваги, порушуючи обмін речовин і заважаючи організму засвоювати поживні речовини. Ключову роль у збільшенні маси тіла відіграють додані цукри у продуктах, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінку ...
На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...