Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.
Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.
Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.
Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).
Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.
Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!
Більшість із нас має звичку ставити мобільний телефон на зарядку перед сном, очікуючи зранку отримати повністю заряджений пристрій. Це здається зручним і логічним рішенням, однак серед користувачів смартфонів давно точаться суперечки: чи не шкодить так...
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...