Смачний і ситний перекус - давній рецепт гуцульського бануша

Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно - 1 склянка;
  • Домашня сметана - 3 склянки;
  • Мелений перець - за смаком;
  • Домашня бринза - 100 г.

Приготування:

Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.

Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.

Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).

Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.

Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...