Смачний і ситний перекус - давній рецепт гуцульського бануша

Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно - 1 склянка;
  • Домашня сметана - 3 склянки;
  • Мелений перець - за смаком;
  • Домашня бринза - 100 г.

Приготування:

Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.

Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.

Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).

Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.

Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!

Господиням на замітку! Що зробити, щоб духовка пропікала страви рівномірно

вівторок, 29 квітень 2025, 19:10

Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...

Дачникам на замітку! Як за допомогою соди отримати гарний урожай огірків

вівторок, 29 квітень 2025, 18:30

Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...