Смачний і ситний перекус - давній рецепт гуцульського бануша

Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно - 1 склянка;
  • Домашня сметана - 3 склянки;
  • Мелений перець - за смаком;
  • Домашня бринза - 100 г.

Приготування:

Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.

Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.

Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).

Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.

Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!

Це може здивувати! ТОП-10 вуглеводних продуктів, які не провокують набір зайвої ваги

субота, 18 січень 2025, 23:10

Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...

Дуже старять! Яких кольорів помади варто уникати жінкам після 40

субота, 18 січень 2025, 19:05

Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...