Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.
Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.
Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.
Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).
Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.
Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!
Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...
Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...