
Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.
Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.
Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.
Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).
Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.
Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!
Візуальні та особистісні тести, засновані на оптичних ілюзіях, є популярним трендом в інтернеті, оскільки вони дають можливість швидко зануритися у самопізнання та викликати цікаве обговорення серед друзів. Проходження таких тестів дозволяє користувача...
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...