
Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного перекусу, зазначають Патріоти України.
Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.
Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.
Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).
Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.
Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!
Зі зростанням популярності електромобілів страх загорянь і обмежений запас ходу стали основними стоп-сигналами для потенційних покупців. Водночас пасажири почали скаржитися на нудоту всередині EV, яка має несподівані причини, передають Патріоти України...
Більшість людей наносять антиперспірант автоматично - зазвичай вранці перед виходом з дому. Але експерти з догляду за тілом попереджають: час використання має вирішальне значення, і саме тут багато хто припускається помилки, передають Патріоти України....