Смачний оселедець у домашніх умовах. А все завдяки цьому рецепту маринування

Усі ми полюбляємо рибку, особливо мариновану скумбрію, або оселедець. Та рідко купуємо, адже не впевнені у тому, що під виглядом маринованої риби нам продають свіжий продукт. Рекомендуємо відтепер купувати свіжу рибу та маринувати її самостійно, зазначають Патріоти України.

Рецепт перевірений не тільки на морській рибі, але і на річковій – смак неперевершений! Сьогодні ми поділимося із вами секретним рецептом такої рибки, а головне – не страшно годувати нею своїх рідних!

Інгредієнти:

  • Свіжо – розморожена риба – 1 кг;
  • Сіль – 6 ст. л.;
  • Цукор – 3 ст. л.;
  • Перець духмяний горошок – 10 шт;
  • Вода питна – 1 л;
  • Лист лавровий – 3 – 4 листочки.

Готуємо:

  1. Розпочнімо з маринаду: у каструлю налийте воду, додайте всі спеції та на середньому вогні варіть маринад 7 – 10 хвилин. Зніміть з плити та остудіть.
  2. Рибу очистіть та промийте. Покладіть у каструлю, або контейнер та залийте холодним маринадом.
  3. Поставте у холодильник не менше ніж на 3 доби. Але не перетримуйте більше 5-ти діб.

Смачного вам та усій вашій родині!

Міф чи правда? Чи може авто вибухнути, якщо у спеку заправляти бак "під зав'язку"

субота, 14 червень 2025, 8:36

З настанням літньої спеки серед автомобілістів зростає хвилювання щодо безпечності заправляння автомобіля до повного бака. Існує поширений міф про те, що це може призвести до вибуху через розширення пального під впливом високої температури. Щоб розвіят...

Народні прикмети на 14 червня. Що українці традиційно робили на Єлисея Гречкосія, щоб здійснилося те, чого потребують, і дуже скоро

субота, 14 червень 2025, 7:07

14 червня за новим календарним стилем (27 червня - за старим) - день пам'яті пророка Єлисея. У народі день отримав назву Єлисей Гречкосій. 14 червня за старим календарним стилем - день пам'яті мучеників Юстина Філософа та інших, преподобного Агапіта К...