Паштет з печінки - це одна з найпопулярніших закусок. Пропонуємо простий, але дуже смачний рецепт. До речі, ви зможете приготувати його заздалегідь і покласти в морозильну камеру, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Печінку ви можете брати будь-яку, як свинячу, яловичу, так і курячу. Печінку ріжемо на шматки, також на шматки нарізаємо цибулю і моркву. Розігріваємо олію та обсмажуємо овочі, через декілька хвилин додаємо печінку, все заправляємо сіллю і перцем.
Вливаємо води рівно стільки, скільки потрібно для того, щоб вона до половини накрила продукти. Закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні до м'якості печінки. Періодично перемішуйте масу.
Виймаємо всі продукти зі сковороди, остуджуємо і подрібнюємо за допомогою блендера. Змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом. Якщо паштет виходить сухуватим, тоді влийте пару ложок бульйону, в якому тушкувалися інгредієнти.
Розкладаємо паштет в ємності, накриваємо кришками та зберігаємо в холодильнику. Так страва лежить до 7 днів, але ви можете перекласти в морозильну камеру і там довго зберігати паштет.
Цей психологічний тест допоможе краще зрозуміти себе. Подивіться на картинку і скажіть, що привернуло вашу увагу в першу чергу - метелика чи два обличчя, спрямовані одне на одного. Ваш вибір покаже, до якого типу людей ви належите: екстраверта чи інтро...
Час для психологічного тесту! Подивіться на картинку уважно і скажіть, що привернуло вашу увагу в першу чергу - птаха, схованого в хмарах, чи дорогу. Ваш вибір може багато розповісти про ваш характер та цінності, передають Патріоти України. Психологічн...