Недорого, готується досить легко, потрібно мінімум часу. Але головне виходить смачно. Просто смакота, передають Патріоти України.
Можна подавати й до риби, і до м'яса, замість гарніру. Страва досить ситна, тому її можна використовувати і як окрему страву. Його можна їсти навіть на сніданок. Цілком універсальне блюдо.
Для приготування знадобиться
Рецепт
Капусту нарізаємо не дуже крупно і кладемо в підходящу місткість. Солимо, трохи розминаємо руками.
Після цього, знову ж руками, віджимаємо капусту від зайвої рідини й перекладаємо вже в іншу миску, краще глибоку. До капусти вбиваємо яйця і кладемо сметану.
Додаємо дрібно нарубану зелень і крупно тертий сир. Все добре перемішуємо.
На розігріту сковороду викладаємо отриману суміш. Рівномірно розрівняйте її по дну сковороди.
Смажимо на повільному вогні, по 3-5 хвилин з двох сторін. Щоб не порушити цілісність капустяного млинця, скористайтеся звичайною тарілкою. Переверніть акуратно страву на плоску тарілку, потім накрийте її сковородою і переверніть.
Перед подачею можна присипати зеленню, на Ваш смак! Розрізаємо на порції й кличемо всіх до столу.
Ще такий момент, капуста, після приготування, виходить хрусткою. Якщо Вам більше подобається розварений овоч, то перед приготуванням краще залийте її гарячою водою.
Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...
Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...