
Недорого, готується досить легко, потрібно мінімум часу. Але головне виходить смачно. Просто смакота, передають Патріоти України.
Можна подавати й до риби, і до м'яса, замість гарніру. Страва досить ситна, тому її можна використовувати і як окрему страву. Його можна їсти навіть на сніданок. Цілком універсальне блюдо.
Для приготування знадобиться
Рецепт
Капусту нарізаємо не дуже крупно і кладемо в підходящу місткість. Солимо, трохи розминаємо руками.
Після цього, знову ж руками, віджимаємо капусту від зайвої рідини й перекладаємо вже в іншу миску, краще глибоку. До капусти вбиваємо яйця і кладемо сметану.
Додаємо дрібно нарубану зелень і крупно тертий сир. Все добре перемішуємо.
На розігріту сковороду викладаємо отриману суміш. Рівномірно розрівняйте її по дну сковороди.
Смажимо на повільному вогні, по 3-5 хвилин з двох сторін. Щоб не порушити цілісність капустяного млинця, скористайтеся звичайною тарілкою. Переверніть акуратно страву на плоску тарілку, потім накрийте її сковородою і переверніть.
Перед подачею можна присипати зеленню, на Ваш смак! Розрізаємо на порції й кличемо всіх до столу.
Ще такий момент, капуста, після приготування, виходить хрусткою. Якщо Вам більше подобається розварений овоч, то перед приготуванням краще залийте її гарячою водою.
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...
З настанням холодів проблема швидкого прогрівання салону автомобіля стає однією з найактуальніших для водіїв. Традиційне довге очікування на холостих обертах неефективне: воно збільшує витрату пального, займає час і не забезпечує швидкого комфорту. Екс...