Смачний перекус за лічені хвилини! Повітряні трикутнички - хрустка скоринка приховує ніжну сирну м'якоть

Хліб і сир - перекус простий, доступний, але не дуже ситний. А якщо докласти трохи зусиль, ми отримаємо чудові сирні трикутники, зазначають Патріоти України.

Всього лише потрібно змішати всі інгредієнти і швидко обсмажити на сковороді. Повітряні і смачні булочки мають приголомшливий аромат. Щоб прибрати надлишки олії, викладіть трикутники на паперові рушники і злегка промокніть.

Інгредієнти:

  • Яйце — 2 шт.
  • Сир фета — 50 г
  • Чеддер — 50 г
  • Молоко — 240 мл
  • Пшеничне борошно — 500-530 р
  • Петрушка — 0,5 пуч.
  • Соняшникова олія — 220 мл
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Розпушувач — 0,5 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) — за смаком

Як приготувати трикутники з сиром на сніданок:

  1. У глибокій мисці змішуємо яйця, фету, тертий чеддер, молоко, подрібнену петрушку, розпушувач і спеції. Добре перемішуємо.
  2. Порційно додаємо борошно, замішуємо тісто. Воно не повинно прилипати до рук.
  3. Поділяємо тісто на дві половини. На поверхні, посипаній борошном, розминаємо руками кожний корж у коло товщиною 2 см.
  4. Корж розрізаємо на 8 рівних трикутників.
  5. Розігріваємо сковороду з великою кількістю соняшникової олії. Обсмажуємо трикутники з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Сирний сніданок можна приготувати за кілька хвилин. Трикутники з сиром гарні самі по собі. Але подавати їх можна з соусом або до супу.

Приємного апетиту.

Джерело: Ukr.Media

Це може здивувати! Про що насправді попереджають нічні сновидіння - думка нейрохірурга

неділя, 23 листопад 2025, 23:10

Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...