Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати яєчні мафіни. На приготування цієї страви вам знадобиться лише 10 хвилин: все, що вам потрібно буде зробити, це збити яйця і дрібно порізати продукти для начинки. Решту зробить ваша духовка, передають Патріоти України.
Начинку в мафіни можна використовувати будь-яку: ідеально підійдуть залишки овочів, ковбаси, запеченого м'яса, а також копчена або слабосолона риба, зелень, шинка і все, що ви відшукаєте у холодильнику (навіть вчорашня картопля!).
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...