
Незвичайні оладки з ковбасою та сиром виходять пишними, красивими і просто чудово виглядають у розрізі. Такий оригінальний сніданок точно припаде до смаку любителям незвичайних страв.
1. Кефір – 300 мл.
2. Борошно – 300 гр.
3. Яйце -1 шт.
4. Сода – пів ч. ложки.
5. Цукор – пів ч. ложки.
6. Сіль – щіпка.
7. Ковбаса – 150 гр.
8. Твердий сир – 100 гр.
1. У глибоку миску вливаємо 300 мл. кефіру, додаємо одне яйце і злегка збиваємо виделкою.
2. Потім додаємо пів чайної ложки соди, пів чайної ложки цукру та дрібку солі. Всипаємо 300 гр борошна, добре перемішуємо. У тісті не повинно бути грудочок. Тісто для оладок готове!
3. Ковбасу нарізаємо тонкими кружальцями.
4. Твердий сир нарізаємо шматочками, але не більше розміру ковбаси.
5. Сковороду розігріваємо і змащуємо олією. Виливаємо по 1 столовій ложці тіста і формуємо коло. У середину на тісто викладаємо сир та ковбасу. Потім закриваємо ковбасу та сир тістом та розподіляємо його так, щоб воно покрило краї начинки.
6. Перевертаємо оладки з ковбасою та сиром і смажимо ще 2-3 хвилини.
Такий сніданок або швидке перекушування виходить настільки смачним, що не передати словами! Найкраще їсти такі оладки у гарячому вигляді, тоді сир буде тягучим та розплавленим, але й у холодному вигляді вони теж смачні.
Смачного!
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...