Смак, наче у пирога! Як приготувати млинці з ягодами, але без начинки

Часто млинці наповнюють різноманітними начинками для додаткового смаку. Але можна піти й іншим шляхом. Як приготувати млинці з ягодами? Цікавий рецепт запропонували на YouTube-каналі SUPER KELINCHAK, передають Патріоти України.

Він не потребує багато сил і буде актуальним саме на початку літа, коли починають з'являтися свіжі ягоди та фрукти.

Що потрібно взяти для млинців з ягодами:

  • 3 яйця;
  • 3 яблука;
  • 300 мл молока;
  • 2 ст. л цукру;
  • 200 г борошна;
  • 1/3 ч. л солі;
  • 50 мл олії;
  • 1/2 ч. л розпушувача;
  • 1/3 ч. л кориці.

Як приготувати млинці на молоці — рецепт:

  1. Яблука нарізати невеликими кубиками, залити молоком у глибокій мисці. Додати яйця, розпушувач, сіль і корицю. Подрібнити все блендером до однорідної маси.
  2. Додати борошно, збити вінчиком легке тісто. Не хвилюйтеся, воно має вийти трохи густішим, ніж зазвичай.
  3. Заздалегідь розігріти сковорідку, вилити порцію тіста та смажити, як звичайні млинці.

Завдяки яблукам і кориці в тісті смак млинців буде чимось схожим на пиріг-шарлотку. Також яблука можна замінити сезонними ягодами чи іншими фруктами, однак у такому разі не потрібно додавати корицю, якщо спеція не поєднується з ними.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...