Смак не передати словами... Це божественно! Незвичне поєднання - запечена скумбрія з хурмою та апельсинами

Звичайно, страви з багаття завжди смачніші, але і вдома, в духовці, цілком можна запекти таку рибу. Готується просто і швидко, без зайвої метушні, передають Патріоти України

Інгредієнти

  • 2 скумбрії,
  • 2 апельсини,
  • 2 хурми,
  • 6 зубчиків часнику,
  • 3 лаврових листочки,
  • 30 мл рослинної олії,
  • 50 мл білого сухого вина,
  • сіль, перець за смаком.

Приготування

Головку часнику розділити на зубчики, почистити та роздавити.
Апельсин і хурму вимити та нарізати шматочками.
У форму для запікання викласти подрібнений часник, шматочки апельсину і хурми. Додати лавровий лист, сіль, чорний перець.
Відріжте у скумбрії голову, плавники та попатрайте живіт. Потрібно відзначити, що з замерзлою рибою робити всі ці процедури набагато простіше, аніж зі свіжою. Обов'язково видаліть темну плівку з черева, щоб риба не гірчила.
Розріжте рибу на шматки, викладіть у форму для запікання. Поливши зверху рослинною олією, а потім акуратно вливаємо у форму біле сухе вино. Випікайте рибу в заздалегідь розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин до готовності.
Ось і все, ароматна скумбрія з фруктами готова. Приємного апетиту!

Як прискорити дозрівання помідорів - поради досвідченого городника

неділя, 29 травень 2022, 8:56

Погодні умови, особливо затяжні дощі, не завжди сприяють природному дозріванню томатів (нагадаємо, у кінці травня саме час провести перше підживлення розсади після висадки у відкритий грунт). Але городник Василь Іванюк радить не турбуватись і ділиться ...

Огородникам на замітку! Кропива у поміч: Як правильно підгодувати перець на грядці

неділя, 29 травень 2022, 8:22

Для того щоб урожай перців порадував городників, рослини потрібно підгодовувати, передають Патріоти України. Своїми секретами поділилися автори «Моя дача. Сад і город», зазначивши, що коли перці нарощують листя, то їм потрібний азот. У цьому може допом...