
Звичайно, страви з багаття завжди смачніші, але і вдома, в духовці,
цілком можна запекти таку рибу. Готується просто і швидко, без зайвої
метушні, передають Патріоти України
Інгредієнти
- 2 скумбрії,
- 2 апельсини,
- 2 хурми,
- 6 зубчиків часнику,
- 3 лаврових листочки,
- 30 мл рослинної олії,
- 50 мл білого сухого вина,
- сіль, перець за смаком.
Приготування
Головку часнику розділити на зубчики, почистити та роздавити.
Апельсин і хурму вимити та нарізати шматочками.
У форму для запікання викласти подрібнений часник, шматочки апельсину і хурми. Додати лавровий лист, сіль, чорний перець.
Відріжте у скумбрії голову, плавники та попатрайте живіт. Потрібно відзначити, що з замерзлою рибою робити всі ці процедури набагато простіше, аніж зі свіжою. Обов'язково видаліть темну плівку з черева, щоб риба не гірчила.
Розріжте рибу на шматки, викладіть у форму для запікання. Поливши зверху рослинною олією, а потім акуратно вливаємо у форму біле сухе вино. Випікайте рибу в заздалегідь розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин до готовності.
Ось і все, ароматна скумбрія з фруктами готова. Приємного апетиту!
Зимова погода негативно впливає на вашу шкіру, викликаючи її реакцію сверблячими пухирками та почервонінням? Це може бути більше, ніж просто гіперчутливість. Йдеться про холодову кропив'янку - рідкісне захворювання, при якому імунна система сприймає ни...
Християни східного обряду 14 грудня за новим календарем (27 грудня за старим) - день пам'яті великомучеників Філімона, Аполлонія, Аріана і Феотиха, які постраждали за християнську віру. У народному календарі - Філімонів день, зазначають Патріоти Україн...