Смак просто божественний! Смачні пончики з дитинства зі згущеним молоком. Готуємо за 15 хвилин

Такі пончики готуються дуже швидко і максимально просто - вам не знадобиться багато інгредієнтів чи якісь хитромудрі пристосування. Зате смак буде просто неперевершеним, обіцяємо, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
борошно – 300-350 г
згущене молоко – 190 г
яйця – 2 шт.
розпушувач для тіста – 1 ч.л.
сіль – дрібка
олія – для смаження
цукрова пудра
Приготування:
Змішуємо борошно і розпушувач. У згущене молоко вбиваємо яйця (краще – домашні), додаємо сіль і добре все розмішуємо. Тоді, поступово підсипаючи борошно з розпушувачем, замішуємо круте тісто – воно має вийти таким, як на вареники.
Тісто накриваємо і відставляємо вбік, тим часом розігріваємо олію (краще брати дезодоровану та рафіновану, щоб вона не мала неприємного запаху).
Доки олія гріється – формуємо пончики. Для цього відрізаємо від тіста невеликий шматочок і робимо з нього кругленький пончик.
При цьому розкачувати тісто краще на сухому столі – без борошна, бо воно під час обсмажування пригоратиме.
Підготовані кругляшки викладаємо у добре розігріту олію та обсмажуємо до появи рум'янцю.

За бажання готові пончики посипають пудрою.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...