
Запечене філе тріски - популярна вечеря у багатьох родинах, адже готується швидко та просто. Але якщо ви хочете підняти її смак на новий рівень, достатньо додати лише один інгредієнт, передають Патріоти України.
Відомий кулінарний блогер Rasa Malaysia поділилася простим рецептом запеченої тріски, яка виходить соковитою, ніжною і ароматною — завдяки одному несподіваному компоненту. Її рецепт готується за 5 хвилин + 10–12 хвилин у духовці.
Саме кайєнський перець додає рибі пікантності та «родзинки». Його потрібно зовсім трохи — всього кілька щіпок, але смак буде зовсім інший.
За бажанням: каперси, оливки, часник або чері помідори.
Все — страва готова! Подавайте з овочами, рисом або салатом.
Рушники - один із найважливіших предметів домашнього вжитку, якими ми користуємося щодня. З часом вони втрачають м’якість і можуть неприємно пахнути навіть після прання. Але це не завжди ознака того, що їх слід викидати. Секрет довговічності - у правил...
Щоб дзеркала у будинку чи квартирі завжди блищали й не було розводів, необов'язково користуватися агресивною хімією. Можна обійтися простими підручними засобами, які використовували наші бабусі, передають Патріоти України. Сира картопля та крохмаль від...