Запечене філе тріски - популярна вечеря у багатьох родинах, адже готується швидко та просто. Але якщо ви хочете підняти її смак на новий рівень, достатньо додати лише один інгредієнт, передають Патріоти України.
Відомий кулінарний блогер Rasa Malaysia поділилася простим рецептом запеченої тріски, яка виходить соковитою, ніжною і ароматною — завдяки одному несподіваному компоненту. Її рецепт готується за 5 хвилин + 10–12 хвилин у духовці.
Саме кайєнський перець додає рибі пікантності та «родзинки». Його потрібно зовсім трохи — всього кілька щіпок, але смак буде зовсім інший.
За бажанням: каперси, оливки, часник або чері помідори.
Все — страва готова! Подавайте з овочами, рисом або салатом.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...