Смак приємно здивує! У чому вимочувати оселедець, крім молока - буде дуже смачно

Оселедець - смачна та корисна риба, у тому числі й в солоному вигляді. Однак оселедець, що продається в магазинах, часто буває занадто солоним. У таких випадках його зазвичай попередньо вимочують, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Зазвичай, для цього використовується молоко, воно робить смак риби ніжнішим і прибирає специфічний запах. Однак, окрім молока, таку рибу можна вимочувати у мінеральній воді з лимонним соком. Деякі кулінари рекомендують використовувати для цього кефір.

Ще один несподіваний продукт, що підходить для вимочування солоного оселедця, — червоне вино. Потрібно прокип'ятити п'ять хвилин вино з цукром, оцтом та будь-якими спеціями. Нарізану рибу замочують на годину у мінеральній воді, після цього викладають у ємність та заливають підготовленим вином. Вимочений у червоному вині оселедець стане вишуканою закускою.

Психологічний тест! Виберіть колір і дізнайтеся, що на вас чекає в особистому житті

субота, 13 квітень 2024, 17:08

Психологічні тести у картинці здатні багато розповісти про людину. Адже вони ґрунтуються на аналізі підсвідомості, оскільки саме вона дуже впливає на те, що ви бачите, передають Патріоти України. Цей психологічний тест розповість, що на вас чекає в осо...

От у чому секрет! Як приготувати курячі стрипси, які будуть смачнішими, ніж у KFC

субота, 13 квітень 2024, 12:12

Головною особливістю стрипсів є апетитна скоринка, яка в поєднанні з ароматними спеціями та м’ясом нікого не залишить байдужим. Основна проблема приготування страви пов’язана з паніровкою. Але насправді все набагато простіше, ніж здається, передають Па...