
При правильному приготуванні супи виходять дійсно смачні. Їх є маса різновидів, і кожен підбере собі страву до смаку. На ProstoWay розповіли, як приготувати суп ще смачнішим, передають Патріоти України.
Якщо ви часто готуєте супи, з часом у стандартних рецептах хочеться різноманіття. Тож не відмовляйте собі у експериментах. А для цього треба просто додати один інгредієнт, який може здатися незвичним, але нічого особливого у ньому немає. Зате він точно надасть звичній страві нового смаку
Мова йде про один компонент, який рідко додають до супів, і дарма. Це морквяний сік, і для найкращого результату його треба додавати за дві хвилини до готовності страви.
На середню каструлю супу знадобиться половина склянки соку. Суп не лише набуде нового смакового акценту, а ще й збагатиться корисними властивостями моркви. Вітаміни не встигнуть википіти, адже сік додається наприкінці приготування.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...