При правильному приготуванні супи виходять дійсно смачні. Їх є маса різновидів, і кожен підбере собі страву до смаку. На ProstoWay розповіли, як приготувати суп ще смачнішим, передають Патріоти України.
Якщо ви часто готуєте супи, з часом у стандартних рецептах хочеться різноманіття. Тож не відмовляйте собі у експериментах. А для цього треба просто додати один інгредієнт, який може здатися незвичним, але нічого особливого у ньому немає. Зате він точно надасть звичній страві нового смаку
Мова йде про один компонент, який рідко додають до супів, і дарма. Це морквяний сік, і для найкращого результату його треба додавати за дві хвилини до готовності страви.
На середню каструлю супу знадобиться половина склянки соку. Суп не лише набуде нового смакового акценту, а ще й збагатиться корисними властивостями моркви. Вітаміни не встигнуть википіти, адже сік додається наприкінці приготування.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...