При правильному приготуванні супи виходять дійсно смачні. Їх є маса різновидів, і кожен підбере собі страву до смаку. На ProstoWay розповіли, як приготувати суп ще смачнішим, передають Патріоти України.
Якщо ви часто готуєте супи, з часом у стандартних рецептах хочеться різноманіття. Тож не відмовляйте собі у експериментах. А для цього треба просто додати один інгредієнт, який може здатися незвичним, але нічого особливого у ньому немає. Зате він точно надасть звичній страві нового смаку
Мова йде про один компонент, який рідко додають до супів, і дарма. Це морквяний сік, і для найкращого результату його треба додавати за дві хвилини до готовності страви.
На середню каструлю супу знадобиться половина склянки соку. Суп не лише набуде нового смакового акценту, а ще й збагатиться корисними властивостями моркви. Вітаміни не встигнуть википіти, адже сік додається наприкінці приготування.
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...