Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, перебуваючи у Франції, вирішила спробувати вуличну їжу на місцевому ринку. Журналістка купила деруни, які вихваляли в черзі, передають Патріоти України.
Вона подивилася за процесом приготування страви, дізналася, що місцевий кухар називає приготований картопляний млинець просто — галет, gallet.
Паризькі деруни їй сподобалися: «Воно на смак добре. Дещо по-іншому, ніж наше, але добре». У Facebook Герасим'юк написала, що готуються деруни також як і у нас. Труть картоплю на бурякову терку, грубо, туди всипають терту цибулю та твердий тертий сир, солять й смажать на олії.
Стан нігтів може бути індикатором як місцевих проблем, так і системних захворювань. Ось список можливих хвороб і порушень, які можна запідозрити за змінами у нігтях, передають Патріоти України. Хоча нігті можуть підказати лікарю напрям для діагностики,...
Нутриціологиня Катерина Крупкіна назвала продукти, які треба назавжди виключити з раціону дітей. На її думку, це всі ті, які мають у складі трансжири, передають Патріоти України. Найчастіше вони додані у запечених і смажених продуктах, таких як фастфуд...