Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, перебуваючи у Франції, вирішила спробувати вуличну їжу на місцевому ринку. Журналістка купила деруни, які вихваляли в черзі, передають Патріоти України.
Вона подивилася за процесом приготування страви, дізналася, що місцевий кухар називає приготований картопляний млинець просто — галет, gallet.
Паризькі деруни їй сподобалися: «Воно на смак добре. Дещо по-іншому, ніж наше, але добре». У Facebook Герасим'юк написала, що готуються деруни також як і у нас. Труть картоплю на бурякову терку, грубо, туди всипають терту цибулю та твердий тертий сир, солять й смажать на олії.
Нові дослідження показали, що регулярне вживання кави значно покращує стан мікробіому кишечника і підтримує загальне здоров’я організму. Вчені проаналізували медичні дані понад 75 000 людей і виявили, що у любителів кави рівень бактерій Lawsonibacter a...
Ви іноді відчуваєте, що можете бачити крізь людей, передбачати події або впливати на настрій інших? Можливо, це не просто інтуїція, а справжній дар! Пройдіть цей простий тест - оберіть одну із магічних куль - і дізнайтесь, наскільки сильна ваша внутріш...