Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, перебуваючи у Франції, вирішила спробувати вуличну їжу на місцевому ринку. Журналістка купила деруни, які вихваляли в черзі, передають Патріоти України.
Вона подивилася за процесом приготування страви, дізналася, що місцевий кухар називає приготований картопляний млинець просто — галет, gallet.
Паризькі деруни їй сподобалися: «Воно на смак добре. Дещо по-іншому, ніж наше, але добре». У Facebook Герасим'юк написала, що готуються деруни також як і у нас. Труть картоплю на бурякову терку, грубо, туди всипають терту цибулю та твердий тертий сир, солять й смажать на олії.
Піца - страва, яку обожнюють у всьому світі. Але психологи запевняють: вибір начинки може розповісти про вас значно більше, ніж здається. Улюблена піца відображає темперамент, життєву позицію й навіть ставлення до людей, передають Патріоти України. «Ма...
Покупці завжди шукають вживані автомобілі, у випадку з якими можна заощадити. І не тільки під час купівлі, а й під час продажу. Експерти обрали топ-5 моделей, які втрачають найменший відсоток своєї вартості та пропонують економну експлуатацію, передают...