Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, перебуваючи у Франції, вирішила спробувати вуличну їжу на місцевому ринку. Журналістка купила деруни, які вихваляли в черзі, передають Патріоти України.
Вона подивилася за процесом приготування страви, дізналася, що місцевий кухар називає приготований картопляний млинець просто — галет, gallet.
Паризькі деруни їй сподобалися: «Воно на смак добре. Дещо по-іншому, ніж наше, але добре». У Facebook Герасим'юк написала, що готуються деруни також як і у нас. Труть картоплю на бурякову терку, грубо, туди всипають терту цибулю та твердий тертий сир, солять й смажать на олії.
У вересні поточного року корпорація Xiaomi оголосила про завершення програмної підтримки для шести своїх широко поширених моделей смартфонів, передають Патріоти України з посиланням на GizmoChina. Це рішення, яке є звичайною практикою в індустрії, сигн...
Ми звикли вважати нічник чи невеличке світло від зарядного пристрою безпечним і навіть корисним для орієнтації вночі. Але науковці попереджають: навіть тьмяне світло у спальні здатне шкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Дослідження показало, щ...