Смак вуличної Франції: Герасим’юк поділилась рецептом "паризьких дерунів" - це неймовірно смачно

Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, перебуваючи у Франції, вирішила спробувати вуличну їжу на місцевому ринку. Журналістка купила деруни, які вихваляли в черзі, передають Патріоти України.

Вона подивилася за процесом приготування страви, дізналася, що місцевий кухар називає приготований картопляний млинець просто — галет, gallet.

Паризькі деруни їй сподобалися: «Воно на смак добре. Дещо по-іншому, ніж наше, але добре». У Facebook Герасим'юк написала, що готуються деруни також як і у нас. Труть картоплю на бурякову терку, грубо, туди всипають терту цибулю та твердий тертий сир, солять й смажать на олії.

Водіям на замітку! Як правильно заряджати акумулятор і чи обов’язково його від’єднувати клеми

середа, 26 листопад 2025, 16:50

Правильне заряджання акумулятора здатне суттєво продовжити строк його експлуатації. Звісно, стосується це і автомобільних акумуляторів. І тут одним з найбільш поширених запитань є треба чи не треба знімати в цей час клеми, передають Патріоти України. В...

Модницям на замітку! Названо колір волосся, який омолоджує і стирає втому з обличчя

середа, 26 листопад 2025, 16:30

У сучасній б’юті-індустрії все швидше змінюються тренди, але одна тенденція залишається незмінною: бажання мати молодший вигляд без радикальних втручань. Перукарі все частіше наголошують, що омолоджувальний ефект можна отримати навіть без ін’єкцій чи с...