Томат - овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.
Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.
Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!
Опалювальний сезон та зима ще не настали, але в будинках вже відчувається значне похолодання. Вже зараз необхідно розмірковувати про те, як забезпечити собі тепло в холодну пору року. Один із найпростіших і найефективніших способів - це придбати обігрі...
У ванній кімнаті вапняний наліт скупчується не тільки на крані, а й покриває насадку для душу. На щастя, вирішити цю проблему можна без застосування хімікатів, передають Патріоти України. Натуральний розчин всього за одну ніч прибере вапняний наліт із ...