Томат - овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.
Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.
Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!
Ви коли-небудь замислювалися, на якій стадії життєвого шляху перебуваєте? Простий інтуїтивний вибір може дати несподівану відповідь. У цьому тесті вам пропонується обрати один із п’яти стільців - і на основі цього рішення ви зможете дізнатись більше пр...
Лимонна вода вранці - це популярний ритуал багатьох знаменитостей, як-от Жизель Бюндхен, Дженніфер Еністон та Наомі Кемпбелл. Але чи дійсно цей простий напій приносить користь здоров’ю і красі? Експерт, доктор аюрведичної медицини Вайдья Кальян Індукур...