Томат - овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.
Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.
Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!
Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...
Жизнь на открытом воздухе становится всё более привлекательной, особенно когда речь идет о красиво оформленном пространстве. Компания TerraHome представляет собой воплощение роскошной и функциональной мебели для тех, кто ценит комфорт и стиль даже на с...