Смакота! Фаршировані яйцями. Простий рецепт запечених помідорів

Томат - овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.

Рецепт фаршированих томатів

Інгредієнти:

  • 4 помідори
  • 4 яйця
  • сіль і перець за смаком
  • оливкова олія
  • кілька пір'їн зеленої цибулі

Приготування

Промийте помідори, зріжте верхівки й акуратно дістаньте чайною ложкою м'якоть томатів. Її можна використовувати для салатів або іншої страви. Верхівки помідора не викидайте.

Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо.

Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.

Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.

Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...

TerraHome: премиум мебель и аксессуары для вашего уюта на открытом воздухе

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:53

Жизнь на открытом воздухе становится всё более привлекательной, особенно когда речь идет о красиво оформленном пространстве. Компания TerraHome представляет собой воплощение роскошной и функциональной мебели для тех, кто ценит комфорт и стиль даже на с...