
Томат - овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:

Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.
Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.
Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!
Господині слідкують за чистотою холодильника та піклуються про відсутність неприємних запахів у ньому. Але чи замислювалися ви, чому вода накопичується всередині вашого холодильника? Виявляється, що за це відповідає один невеликий компонент. Його слід ...
15 листопада за новим календарем (28 листопада за старим) - день пам'яті святих Гурія, Самона і Авіви, які жили в III-IV століттях, і святого Паїсія Величковського, родом з України. 15 листопада розпочинається Різдвяний піст (в народі - Пилипівка.- ПУ)...