Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
Для тіста
- 200 г вершкового масла
- 3 жовтки
- 150 г цукру
- 3 ст. л. сметани
- 1/3 ч. л. солі
- 1 ч. л. розпушувача
- 400 г борошна
Для начинки
Верх
Як приготувати:
- Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач.
- Борошно і вершкове масло розтерти до крихкого стану, додати цукор, перемішати.
- додати в цю масуу сметану і жовтки, швидко все змішати і сформувати з тіста шар. Залишити на 1 годину в холодильнику.
- Духовку розігрити до температури 180-200 градусів, форму для випічки змазати маслом і застелити пекрським папером.
- Зробити начинку. Яблука натерти на великій тертці, додати цукор і все перемішати.
- Охолоджене тісто викласти в роз’ємну форму і сформувати в ній бортики із тіста.
- Зверху викласти яблучну начинку.
- Випікати приблизно 15-20 хв.
- Поки печеться пиріг, білки збити з цукром у міцну піну.
- Дістати пиріг та покрити його білковою масою, поверх білків виделкою нанести узор.
- Випікати пиріг ще 20 хвилин при 180-200 градусів. Слідкуйте щоб не пригоріли білки.
Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із задоволенням!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день.
. Цей день здавна вважається небезпе...