Смакота! Як посмажити рибу без бризок і щоб скоринка виходила хрумкою

Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить, передають Патріоти України.

Досвідчені господині користуються однією хитрістю, яка допомагає уникнути цих проблем та приготувати по-справжньому смачну рибу.

У чому ж полягає хитрість

Перед приготуванням рибу підсолюють, обвалюють у кукурудзяному борошні. Можна взяти також суміш пшеничного та кукурудзяного борошна (1:1). Далі рибу опускають у холодну воду, а потім відправляють на розігріту сковороду з олією.

Такий спосіб вирішує відразу декілька питань, які здавалися проблемою: олія не бризкає, борошно не горить, і скоринка виходить ідеальна.

Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в муку. Виходить, ніби рибу обваляли в клярі, тому бризок немає.

Після підготовки рибу смажать звичайним способом на середньому вогні, щоб риба добре просмажилася.

Джерело: ПростоВей

Які сережки доповнять легкий весняний образ

неділя, 23 лютий 2025, 19:23

Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...