
Пюре є універсальним гарніром до будь-якого виду страв, тому господині готують його досить часто, передають Патріоти України.
Однак не хочеться щоразу їсти одну й ту саму страву, незважаючи на всю любов до картопляного пюре.
Тому варто приготувати цю звичну страву на французький манер.
Ця кухня вважається однією з найвишуканіших у світі. Французьке пюре виходить ніжним, апетитним та ароматним.
Які продукти варто підготувати для рецепту
Як готувати
Насамперед картоплю потрібно промити, почистити і розрізати на кілька частин. Варити до готовності.
У цей час починаємо готувати молоко.
У каструлю з молоком вводимо дрібно нарізаний часник та пряні трави. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою та прибираємо з плити.
Коли картопля зварилася, то треба злити воду і почати працювати товкачиком з додаванням вершкового масла.
Тим часом ще раз прогріваємо молоко до кипіння, прибираємо спеції та з’єднуємо наші компоненти.
Молоко вводиться акуратно, тонким струмком. У цей момент важливо збивати картоплю.
В результаті ви отримаєте ніжне пюре з приємним ароматом та цікавим смаком.
Така страва внесе різноманітність у звичний раціон.
Відкрите спілкування, сміливість обговорювати складні теми та повага до потреб іншої людини роблять стосунки міцнішими та запобігають кризам. Прийняття себе та свого партнера - ключ до побудови міцних стосунків, які витримають навіть найважчі моменти. ...
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...