
Пюре є універсальним гарніром до будь-якого виду страв, тому господині готують його досить часто, передають Патріоти України.
Однак не хочеться щоразу їсти одну й ту саму страву, незважаючи на всю любов до картопляного пюре.
Тому варто приготувати цю звичну страву на французький манер.
Ця кухня вважається однією з найвишуканіших у світі. Французьке пюре виходить ніжним, апетитним та ароматним.
Які продукти варто підготувати для рецепту
Як готувати
Насамперед картоплю потрібно промити, почистити і розрізати на кілька частин. Варити до готовності.
У цей час починаємо готувати молоко.
У каструлю з молоком вводимо дрібно нарізаний часник та пряні трави. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою та прибираємо з плити.
Коли картопля зварилася, то треба злити воду і почати працювати товкачиком з додаванням вершкового масла.
Тим часом ще раз прогріваємо молоко до кипіння, прибираємо спеції та з’єднуємо наші компоненти.
Молоко вводиться акуратно, тонким струмком. У цей момент важливо збивати картоплю.
В результаті ви отримаєте ніжне пюре з приємним ароматом та цікавим смаком.
Така страва внесе різноманітність у звичний раціон.
Нещодавнє японське дослідження показало, що екстракт насіння чорного кмину може стати потужним союзником у боротьбі із захворюваннями, пов’язаними з ожирінням. Зокрема, він допомагає знижувати рівень холестерину та покращує стан серцево-судинної систем...
Яйця - справжня скарбниця вітамінів та поживних речовин. Однак тривалий час ходили чутки, що часте їхнє вживання підвищує рівень холестерину. Чи це правда? Дієтолог Бартек Кульчинський пояснює останні наукові дані, передають Патріоти України. За словам...