Пюре є універсальним гарніром до будь-якого виду страв, тому господині готують його досить часто, передають Патріоти України.
Однак не хочеться щоразу їсти одну й ту саму страву, незважаючи на всю любов до картопляного пюре.
Тому варто приготувати цю звичну страву на французький манер.
Ця кухня вважається однією з найвишуканіших у світі. Французьке пюре виходить ніжним, апетитним та ароматним.
Які продукти варто підготувати для рецепту
Як готувати
Насамперед картоплю потрібно промити, почистити і розрізати на кілька частин. Варити до готовності.
У цей час починаємо готувати молоко.
У каструлю з молоком вводимо дрібно нарізаний часник та пряні трави. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою та прибираємо з плити.
Коли картопля зварилася, то треба злити воду і почати працювати товкачиком з додаванням вершкового масла.
Тим часом ще раз прогріваємо молоко до кипіння, прибираємо спеції та з’єднуємо наші компоненти.
Молоко вводиться акуратно, тонким струмком. У цей момент важливо збивати картоплю.
В результаті ви отримаєте ніжне пюре з приємним ароматом та цікавим смаком.
Така страва внесе різноманітність у звичний раціон.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...