Смакота: Як просто приготувати ніжне пюре по-французьки

Пюре є універсальним гарніром до будь-якого виду страв, тому господині готують його досить часто, передають Патріоти України.

Однак не хочеться щоразу їсти одну й ту саму страву, незважаючи на всю любов до картопляного пюре.

Подробиці

Тому варто приготувати цю звичну страву на французький манер.

Ця кухня вважається однією з найвишуканіших у світі. Французьке пюре виходить ніжним, апетитним та ароматним.

Які продукти варто підготувати для рецепту

  • кілограм картоплі;
  • склянка молока (250 мл);
  • 2 зубочки часнику;
  • 100-110 г вершкового масла;
  • по одній штучці лаврового листа та чебрецю;
  • сіль на ваш смак.

Як готувати

Насамперед картоплю потрібно промити, почистити і розрізати на кілька частин. Варити до готовності.

У цей час починаємо готувати молоко.

У каструлю з молоком вводимо дрібно нарізаний часник та пряні трави. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою та прибираємо з плити.

Коли картопля зварилася, то треба злити воду і почати працювати товкачиком з додаванням вершкового масла.

Тим часом ще раз прогріваємо молоко до кипіння, прибираємо спеції та з’єднуємо наші компоненти.

Молоко вводиться акуратно, тонким струмком. У цей момент важливо збивати картоплю.

В результаті ви отримаєте ніжне пюре з приємним ароматом та цікавим смаком.

Така страва внесе різноманітність у звичний раціон.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Названо ідеальне місце для зберігання моркви - вона довго буде свіжою

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:08

Морква – це один із найпопулярніших овочів у світі. Його додають під час приготування перших та основних страв. З нього також виготовляють десерти та красиво нарізають для прикрашання столу, передають Патріоти України. . Ну а для того, щоб морква не пс...

Смакота! Як приготувати смачні сирні палички за 15 хвилин в домашніх умовах

п’ятниця, 6 вересень 2024, 18:15

На приготування тіста та випікання знадобиться 15-20 хвилин. Зверніть увагу, на те що воно виходить, як листкове тісто, просто супер! Випікати можна будь-якої форми, це вже за вашим бажанням. Але в вигляді паличок найкраще підходить, як варіант закуски...