Для курки є багато маринадів, але цей досить незвичайний. Птиця з ним виходить ніжна, з легким ароматом фруктів. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Подані в рецепті інгредієнти потрібно всі разом змішати. Часник подрібніть або вичавіть, щоб він краще віддавав аромат та смак. Маринаду вистачає приблизно на 1 кг курки.
Залийте маринадом м’ясо та накрийте миску кришкою. Поставте в холодильник на 4 години. А потім відправляйте смажитися в духовку. Смачного!
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...