Смакота! Як приготувати яблучний пиріг у мікрохвильовій печі по-швидкому

Приготувати ароматний пиріг із яблуками можна за лічені хвилини. Цей рецепт допоможе, якщо з’явиться необхідність організувати чаювання для несподіваних гостей або захочеться побалувати сім’ю без особливих турбот, передають Патріоти України.

Складові

  • пшеничне борошно – 135 г;
  • цукор – 125 г;
  • ванільний цукор – 1 ч. л;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • вершкове масло – 1/2 ч. л.;
  • розпушувач тесту – 1 ч. л.;
  • сіль за смаком;
  • яблука – 2 шт.

Готуємо

  • Збийте яйця з додаванням двох видів цукру та солі.
  • Змішайте борошно з розпушувачем тіста, просійте. Додайте порціями до яєць, щоразу перемішуючи.
  • Очистіть яблука від шкірки, видаліть серцевину, наріжте плоди тонкими скибочками.
  • Змастіть форму, придатну для використання в мікрохвильовій печі вершковим маслом. Викладіть у неї скибочки яблук.
  • Залийте підготовленим тістом.

Готуйте в мікрохвильовій печі при потужності 800 Вт протягом п’яти хвилин. За необхідності додайте ще одну хвилину. Час та швидкість приготування можуть відрізнятися з урахуванням характеристик мікрохвильової печі.

Смачного!

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...