Соковиті шматочки курячого філе у хрусткій золотистій скоринці — ідеальний варіант для перекусу. Цю страву обожнюють діти. Та й дорослі теж не проти поласувати нагетсами. Їх дуже легко й швидко готувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
500 г курячого філе
100 г борошна
1 ст. л. сухого часнику
1/2 ч. л. чорного перцю
100 сухарів
дрібка солі
2 яйця
олія
У тарілці змішайте борошно, сіль, перець, та сухий часник. Наріжте філе шматочками та обваляйте його у суміші. Збийте яйце, насипте у окрему миску панірувальні сухарі.
Шматочки м‘яса опустіть у посудину з яйцем, а потім обваляйте у сухарях. Викладіть ці шматочки на тарілку й поставте на 20 хвилин у холодильник.
Після цього викладіть м’ясо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з двох сторін до золотистої скориночки. Нагетси смакують з різними соусами, а також їх можна подавати з гарніром.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...