Смакота! Як приготувати хрусткі золотисті нагетси вдома

Соковиті шматочки курячого філе у хрусткій золотистій скоринці — ідеальний варіант для перекусу. Цю страву обожнюють діти. Та й дорослі теж не проти поласувати нагетсами. Їх дуже легко й швидко готувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

500 г курячого філе
100 г борошна
1 ст. л. сухого часнику
1/2 ч. л. чорного перцю
100 сухарів
дрібка солі
2 яйця
олія

У тарілці змішайте борошно, сіль, перець, та сухий часник. Наріжте філе шматочками та обваляйте його у суміші. Збийте яйце, насипте у окрему миску панірувальні сухарі.

Шматочки м‘яса опустіть у посудину з яйцем, а потім обваляйте у сухарях. Викладіть ці шматочки на тарілку й поставте на 20 хвилин у холодильник.

Після цього викладіть м’ясо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з двох сторін до золотистої скориночки. Нагетси смакують з різними соусами, а також їх можна подавати з гарніром.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...