
Соковиті шматочки курячого філе у хрусткій золотистій скоринці — ідеальний варіант для перекусу. Цю страву обожнюють діти. Та й дорослі теж не проти поласувати нагетсами. Їх дуже легко й швидко готувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
500 г курячого філе
100 г борошна
1 ст. л. сухого часнику
1/2 ч. л. чорного перцю
100 сухарів
дрібка солі
2 яйця
олія
У тарілці змішайте борошно, сіль, перець, та сухий часник. Наріжте філе шматочками та обваляйте його у суміші. Збийте яйце, насипте у окрему миску панірувальні сухарі.
Шматочки м‘яса опустіть у посудину з яйцем, а потім обваляйте у сухарях. Викладіть ці шматочки на тарілку й поставте на 20 хвилин у холодильник.
Після цього викладіть м’ясо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з двох сторін до золотистої скориночки. Нагетси смакують з різними соусами, а також їх можна подавати з гарніром.
Блогерка Юлія Шевчук, яка ділиться смачними рецептами для тих, хто береже фігуру та відмовляється від цукру та борошна, запропонувала рецепт яблучного пирога, який можна зібрати за 10 хвилин, а потім буде випікати духовка, передають Патріоти України. З...
Стрибки напруги в українській енергетичній мережі триватимуть ще декілька років. Тому, аби вберегти свою техніку від поломок, українцям радять купити реле або стабілізатори напруги. Про це повідомив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харч...