
иготувати на обід смачні і ситні котлети можна навіть без м’яса. Тому сьогодні ділимося з вами простим рецептом приготування:
Овочі слід нашаткувати, перекласти в каструлю і залити водою.
Варити капусту потрібно не більше 5-7 хвилин, а після остудити і змішати з печерицями та цибулею, які попередньо треба злегка обсмажити на олії.
У таку овочеву суміш слід додати перець, сіль та манку. Все потрібно перемішати і залишити на півгодини при кімнатній температурі, щоб манка розбухла.
Вологими руками сформуйте котлеткита обваляйте в панірувальних сухарях.
Випікати страву в духовці з кожного боку по 15-20 хвилин. Температура має бути близько 200-220 градусів.
Найкраще смакують зі сметаною!
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...