Смакота! Як приготувати котлети з капусти в духовці - страва виходить м’якою, але з хрусткою скоринкою

иготувати на обід смачні і ситні котлети можна навіть без м’яса. Тому сьогодні ділимося з вами простим рецептом приготування:

Які інгредієнти потрібні:

  • Капуста білокачанна – 1 кг,
  • Печериці – 250 г,
  • Цибуля – 1 шт.,
  • Манка – 50 г,
  • Перець та сіль,
  • Будь-яка зелень за бажанням,
  • Панірувальні сухарі – 200 г.

Приготування:

Овочі слід нашаткувати, перекласти в каструлю і залити водою.

Варити капусту потрібно не більше 5-7 хвилин, а після остудити і змішати з печерицями та цибулею, які попередньо треба злегка обсмажити на олії.

У таку овочеву суміш слід додати перець, сіль та манку. Все потрібно перемішати і залишити на півгодини при кімнатній температурі, щоб манка розбухла.

Вологими руками сформуйте котлеткита обваляйте в панірувальних сухарях.

Випікати страву в духовці з кожного боку по 15-20 хвилин. Температура має бути близько 200-220 градусів.

Найкраще смакують зі сметаною!

Смакота! Як засолити скумбрію за дві години без води та оцту

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:12

Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...

Навіщо досвідчені господині посипають курку содою і тільки потім смажать

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:12

Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...