Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо.
Для приготування візьміть два філе, приготуйте маринад: змішайте 2 ст. л. сметани та 2 ст. л. соєвого соусу, сіль можна не додавати, а от улюблені прянощі варто.
Змастіть з усіх сторін філе, обмотайте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 2 години.
Після цього візьміть фольгу, складіть двічі та викладіть філе. Маринад, що залишився додайте до м’яса, щоб не витікало зробіть бортик.
Закрийте щільно м’ясо та відправте у духовку на 45 хвилин, температура 180-185 градусів.
М’ясо вийде соковитим, волокна будуть танути в роті, а якщо ви полюбляєте скоринку, то за 5 хвилин до вимикання духовки розкрийте верхній шар фольги. Проте не довше 5 хвилин, щоб сік не випарувався з філе.
Власники собак часто помічають, як перед сном їхній улюбленець починає кружляти, дряпати чи копати свій лежак, ковдру або навіть диван. Це може здаватися кумедним чи безглуздим - але насправді таке підготовче ритуальне поведінка має давнє й цілком логі...
Побачити чхаючого кота - доволі миле видовище. Але що, якщо це повторюється часто? Як і в людей, чхання у котів - це захисна реакція організму, яка допомагає очищати носові проходи. Проте в деяких випадках часте або сильне чхання може бути ознакою, пер...