Смакота! Як приготувати ніжний омлет, що тане в роті

Приготуйте ніжний, повітряний омлет, що сподобається і дітям, і дорослим. Зробити швидко - і результат порадує. Головне не робіть типову помилку, яка часто стає причиною того, що омлет давкий, низький і від цього не дуже смачний, передають Патріоти України.

Подробиці

Під час приготування омлету (одну порцію) треба збити 2 яйця, додати дрібку солі та прянощі (на смак) і наприкінці влити 50 мл молока. Іноді додають ще 10% вершки, проте це відразу робить омлет більш калорійним, проте ще ніжнішим.

Не варто додавати борошно. Воно може лише зіпсувати текстуру омлетну. Смажте на вершковому маслі під закритою кришкою на малому вогні, не перевертаючи омлет.

Ще й дуже чарівні! ТОП-6 кімнатних рослин, які здатні поглинати токсини і хімікати

четвер, 17 квітень 2025, 17:30

Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...

Господиням на замітку! Що має бути у великодньому кошику

четвер, 17 квітень 2025, 16:44

Великодній кошик — це не просто набір продуктів, а важливий символ віри та традицій. Залежно від регіону України склад може трохи відрізнятися, але ось основні речі, які традиційно кладуть у великодній кошик, передають Патріоти України.