Смакота! Як приготувати ніжний омлет, що тане в роті

Приготуйте ніжний, повітряний омлет, що сподобається і дітям, і дорослим. Зробити швидко - і результат порадує. Головне не робіть типову помилку, яка часто стає причиною того, що омлет давкий, низький і від цього не дуже смачний, передають Патріоти України.

Подробиці

Під час приготування омлету (одну порцію) треба збити 2 яйця, додати дрібку солі та прянощі (на смак) і наприкінці влити 50 мл молока. Іноді додають ще 10% вершки, проте це відразу робить омлет більш калорійним, проте ще ніжнішим.

Не варто додавати борошно. Воно може лише зіпсувати текстуру омлетну. Смажте на вершковому маслі під закритою кришкою на малому вогні, не перевертаючи омлет.

Чи потрібно мити гречку перед варінням чи обсмажуванням

понеділок, 24 червень 2024, 16:12

Господині поділяються на три типи. Представниці першої групи ніколи не промивають гречку, посилаючись на поради виробників, передають Патріоти України. Інші кулінари «обробляють» крупу водою лише перед варінням, а ось до обсмажування вони цього не робл...

Як приготувати омлет, що не опадає -хитрість кухарів

понеділок, 24 червень 2024, 15:20

У більшості людей найтепліші кулінарні спогади пов’язані зі стравами, які готували бабусі чи кухарі у дитячому садку, передають Патріоти України. Часто господині намагаються відтворити на домашній кухні такий самий омлет, як колись їли або бачили в дит...