
Приготуйте ніжний, повітряний омлет, що сподобається і дітям, і дорослим. Зробити швидко - і результат порадує. Головне не робіть типову помилку, яка часто стає причиною того, що омлет давкий, низький і від цього не дуже смачний, передають Патріоти України.
Подробиці
Під час приготування омлету (одну порцію) треба збити 2 яйця, додати дрібку солі та прянощі (на смак) і наприкінці влити 50 мл молока. Іноді додають ще 10% вершки, проте це відразу робить омлет більш калорійним, проте ще ніжнішим.
Не варто додавати борошно. Воно може лише зіпсувати текстуру омлетну. Смажте на вершковому маслі під закритою кришкою на малому вогні, не перевертаючи омлет.
Психологічні тести на основі зображень користуються великою популярністю. Вони прості, захопливі та допомагають дізнатися більше про власні риси характеру. Такі тести створюють на основі психологічних теорій, аби показати, наскільки людина схильна до е...
19 листопада за новим календарем (2 грудня за старим) - день пам'яті пророка Авдія, київського святого Варлаама, ігумена Києво-Печерського, ікони Божої Матері "У скорботах і печалях Утіха". За юліанським календарем - день пам'яті святителя Павла, спові...