Смакота! Як приготувати ніжний омлет, що тане в роті

Приготуйте ніжний, повітряний омлет, що сподобається і дітям, і дорослим. Зробити швидко - і результат порадує. Головне не робіть типову помилку, яка часто стає причиною того, що омлет давкий, низький і від цього не дуже смачний, передають Патріоти України.

Подробиці

Під час приготування омлету (одну порцію) треба збити 2 яйця, додати дрібку солі та прянощі (на смак) і наприкінці влити 50 мл молока. Іноді додають ще 10% вершки, проте це відразу робить омлет більш калорійним, проте ще ніжнішим.

Не варто додавати борошно. Воно може лише зіпсувати текстуру омлетну. Смажте на вершковому маслі під закритою кришкою на малому вогні, не перевертаючи омлет.

Ця риса характеру може додати вам кілька років життя. Її реально розвинути

четвер, 18 грудень 2025, 6:13

Багато людей шукають секрет довголіття у складних дієтах, біодобавках та сучасній медицині. Водночас наукові дослідження показують: одна риса характеру може суттєво впливати на тривалість життя - і її можна розвинути навіть у дорослому віці, передають ...

Чому стримані люди хворіють частіше - правда про пригнічені емоції

четвер, 18 грудень 2025, 5:40

Пригнічені емоції не зникають безслідно - вони непомітно перевантажують імунну систему. Організм сприймає постійне «я потерплю» як нескінченну загрозу, на яку потрібно реагувати, передають Патріоти України. Мозок утримує тіло в режимі бойової готовност...