Ніжний печінковий паштет ідеальний варіант для перекусу. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком, передають Патріоти України.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Наріжте цибулю й підсмажте на олії, щоб стала прозорою. Додайте до цибулі моркву й підсмажте все до золотистого кольору. Помийте й наріжте печінку, покладіть до моркви й цибулі й обсмажуйте її декілька хвилин, щоб побіліла.
Після цього залийте водою й тушкуйте 15-20 хвилин на малому вогні. Коли все розм’якне й у сковорідці залишиться трохи води, перекладіть все у чашу блендера. Додайте сіль, перець, вершкове масло й перебийте до однорідної консистенції. Перекладіть у посудину з кришкою й охолодіть паштет. Намастіть хрустку шкориночку хліба й насолоджуйтеся.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...