Смакота! Як приготувати ніжний паштет із курячої печініки

Ніжний печінковий паштет ідеальний варіант для перекусу. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком, передають Патріоти України.

Подробиці

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 350 г курячої печінки
  • 100 цибулі
  • 100 моркви
  • 30 г вершкового масла
  • 0,5 склянки води
  • 1 ст. л. олії
  • сіль, перець

Наріжте цибулю й підсмажте на олії, щоб стала прозорою. Додайте до цибулі моркву й підсмажте все до золотистого кольору. Помийте й наріжте печінку, покладіть до моркви й цибулі й обсмажуйте її декілька хвилин, щоб побіліла.

Після цього залийте водою й тушкуйте 15-20 хвилин на малому вогні. Коли все розм’якне й у сковорідці залишиться трохи води, перекладіть все у чашу блендера. Додайте сіль, перець, вершкове масло й перебийте до однорідної консистенції. Перекладіть у посудину з кришкою й охолодіть паштет. Намастіть хрустку шкориночку хліба й насолоджуйтеся.

Джерело: ПростоВей

Користь чи таки шкода? Чи можна їсти яйця щодня - відповідь експертів

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 18:37

Яйця асоціюються у нас насамперед зі сніданком. Яєшня, круто зварені яйця, некруто зварені яйця, омлет… Способи їх приготування можна перераховувати нескінченно. Але чи можна їсти яйця щодня? Чи не має це негативного впливу на наше здоров'я і, перш за ...

Ви будете здивовані ефектом! ТОП-5 харчових звичок, які пришвидшують схуднення

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 13:00

Маючи на меті покращення форми та зниження частки жиру у тілі, слідкуйте за своїм харчуванням, щоб схуднути без негативних наслідків. Зокрема, саме здорові звички можуть допомогти вам досягти цілей без стресу, передають Патріоти України. Контролюйте св...