Смакота! Як приготувати ніжний паштет із курячої печініки

Ніжний печінковий паштет ідеальний варіант для перекусу. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком, передають Патріоти України.

Подробиці

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 350 г курячої печінки
  • 100 цибулі
  • 100 моркви
  • 30 г вершкового масла
  • 0,5 склянки води
  • 1 ст. л. олії
  • сіль, перець

Наріжте цибулю й підсмажте на олії, щоб стала прозорою. Додайте до цибулі моркву й підсмажте все до золотистого кольору. Помийте й наріжте печінку, покладіть до моркви й цибулі й обсмажуйте її декілька хвилин, щоб побіліла.

Після цього залийте водою й тушкуйте 15-20 хвилин на малому вогні. Коли все розм’якне й у сковорідці залишиться трохи води, перекладіть все у чашу блендера. Додайте сіль, перець, вершкове масло й перебийте до однорідної консистенції. Перекладіть у посудину з кришкою й охолодіть паштет. Намастіть хрустку шкориночку хліба й насолоджуйтеся.

Джерело: ПростоВей

Смакота1 Ніжний шашлик зі свинячих реберців в оригінальному маринаді

субота, 7 вересень 2024, 8:13

Свинячі реберця підходять не тільки для тушкування та запікання в духовці – з них також можна приготувати смачний шашлик. М’ясо на свинячих ребрах досить ніжне та жирне, завдяки чому шашлик виходить м’яким та соковитим. Як приготувати маринад для смачн...

Просто ідеально! Конвертики з лаваша із тунцем - швидкий сніданок

субота, 7 вересень 2024, 7:12

Скільки різних страв можна приготувати з лаваша, що важко й перерахувати. Якщо ви ще не пробували лаваш у поєднанні з тунцем, то варто це зробити на сніданок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Натріть на крупній тертці сир пармезан та варене я...