Смакота! Як приготувати піцу за три хвилини з улюбленою начинкою

Давайте будемо дивитися на пропозицію спекти піцу на сковороді об’єктивно. Це не італійський аналог з печі, але також дуже смачний альтернативний варіант. Наскільки вам буде смачно, залежить від начинки, яку ви покладете. На перекус, швидке частування чи просто до чаю на обід - чудовий варіант смаколика.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 5 ст.л.;
  • яйця — 2 шт.;
  • сметана — 2 ст.л.;
  • майонез — 1 ст.л.;
  • розпушувач — дрібка;
  • сіль.

Як приготувати

Змішайте разом яйця, майонез, сметану, просіяне борошно, розпушувач та сіль. Ретельно вимішайте масу.

Розігрійте сковороду, змастіть трохи олією та вилийте тісто. Зверху трохи майонезу, томатного соусу. Та приділіть особливу увагу начинці. Це може бути ковбаса чи кілька її видів, варена, смажена чи запечена курка, помідори, сир, оливки, гриби, шинка, хамон та ін. Все, що придумаєте, буде смачно.

Піцу треба випікати під закритою кришкою. Вогонь зробіть повільним. Наприкінці посипте сиром та зеленню. Коли тісто приготується, краї будуть золотисті. Печеться швидко. Смачного!

Є секрет! Чим досвідчені господині замінюють оцет при приготуванні борщу

понеділок, 8 липень 2024, 13:12

Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України. Також важливо зберегти яскравий червоний його колір. Багато хто додає до борщу ложку столового оцту....

Дуже шкідливі! Названо продукти, які не можна їсти часто - закупорюють артерії

понеділок, 8 липень 2024, 12:30

Дослідження показують, що деякі продукти можуть спричинити закупорку артерій при регулярному споживанні. Важливо знати, чого слід уникати, щоб зберегти здоров'я, передають Патріоти України. Закупорка артерій виникає через накопичення бляшок, що обмежує...