Давайте будемо дивитися на пропозицію спекти піцу на сковороді об’єктивно. Це не італійський аналог з печі, але також дуже смачний альтернативний варіант. Наскільки вам буде смачно, залежить від начинки, яку ви покладете. На перекус, швидке частування чи просто до чаю на обід - чудовий варіант смаколика.
Для приготування потрібні такі продукти:
Змішайте разом яйця, майонез, сметану, просіяне борошно, розпушувач та сіль. Ретельно вимішайте масу.
Розігрійте сковороду, змастіть трохи олією та вилийте тісто. Зверху трохи майонезу, томатного соусу. Та приділіть особливу увагу начинці. Це може бути ковбаса чи кілька її видів, варена, смажена чи запечена курка, помідори, сир, оливки, гриби, шинка, хамон та ін. Все, що придумаєте, буде смачно.
Піцу треба випікати під закритою кришкою. Вогонь зробіть повільним. Наприкінці посипте сиром та зеленню. Коли тісто приготується, краї будуть золотисті. Печеться швидко. Смачного!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...