Пшоняна каша – смачна та корисна страва, яка незаслужено відійшла на другий план. У пшоні міститься багато білка, фосфору, фолієвої кислоти, калію та цинку, йоду та натрію. Пшоняна каша, якщо її правильно приготувати, має чудовий смак, передають Патріоти України.
Кашу приготувати нескладно. Готове блюдо має легку гіркуватість, яка подобається не всім. Скористайтеся простими порадами, щоб приготувати не тільки корисну, але й смачну пшоняну кашу швидко і без особливих клопотів біля плити.
Береться склянка крупи, пшоно перебирається від можливих сторонніх забруднень, промивається в друшляку під проточною холодною водою.
Готується каструля для варіння крупи та вода 1,5 літра. Доводиться до кипіння, і каша вариться на слабкому вогні 4 хвилини, щоб вийшла вся гіркота.
Вода зливається через друшляк і підігрівається 3 склянки молока, з’єднується з крупою. Вариться каша приблизно 5-7 хвилин на слабкому вогні, щоб молоко не пригоріло.
Страва солиться по смаку, додається цукор, і каша проварюється кілька хвилин до повної готовності.
Знімається з вогню, каструля накривається кришкою і відставляється на 10-15 хвилин.
У кашу додається вершкове масло, перемішується, страва готова – можна подавати та дегустувати.
Серцевий напад - серйозний стан, що загрожує життю, але організм дає сигнали ще до його настання. На жаль, їх часто ігнорують. Кардіолог Кріс Келлі з UNC Health Care (США) пояснює, на що варто звернути увагу, щоб запобігти трагедії, передають Патріоти ...
Власники пухових курток періодично стикаються із проблемою забруднення одягу, особливо ділянок, які контактують зі шкірою - комірців та рукавів. Позбавитися забруднення можна, виправши таку річ в машинці. Правда, це потребує обережності, аби не пошкоди...