Смакота! Як приготувати швидку піцу на сковороді без заморочок

Якщо любите піцу, а часу на її приготування майже немає, то цей рецепт саме для вас. Готується вона на сковороді й дуже швидко, передають Патріоти України.

Подробиці

Для її приготування необхідні такі продукти:

  • Для тіста:
  • Вода – 125 г
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Олія – 1 ст. л.

Для начинки: кетчуп, ковбаса, твердий сир, майонез.

Спочатку замісіть тісто з вище зазначених інгредієнтів. Розкачайте його тонко, відповідно діаметру сковорідки й перенесіть на сковороду, роблячи невеликий бортик.

Змастіть тісто улюбленим кетчупом, поріжте ковбасу (можна копчену або варену), кружальцями помідори. Легенько змастіть майонезом і притрусіть натертим сиром. Можна посипати італійськими травами, оливками – це вже на ваші вподобання.

Випікайте 5-7 хвилин на малому вогні, накривши сковороду кришкою. Потім вогонь збільште до середнього і випікайте приблизно ще 5 хвилин – до рум’яної скоринки внизу. Сковорідки мають різну товщину дна, тому час від часу перевіряйте стан готовності піци.

Духмяна, смачна страва смакуватиме всім!

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...