Смакота! Як приготувати соковиті котлети з двох інгредієнтів


Хочете приготувати неймовірно м’ясні, смачні, соковиті котлети і при цьому без хліба, яєць та інших продуктів? Тоді спробуйте цей рецепт, лише два інгредієнти, а також сіль та прянощі на ваш смак, передають Патріоти України.

Подробиц

Візьміть будь-який м’ясний фарш та картоплю, яку треба натерту так, як на деруни. Якщо у вас фаршу 500 г, то картоплі має бути у половину – 250 г. Посоліть та додайте спеції на смак, перемішайте.

Сформуйте котлети руками та обсмажуйте на сковорідці з обох сторін до рум’яної скоринки.

Такі котлети вийдуть дуже смачними, навіть і гарніру не треба. Достатньо зробити легкий овочевий салат або взяти улюблений соус і смакувати.

Поціновувачі класичних котлет і дерунів точно оцінять такий легкий варіант.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...