Сьогодні ділимося рецептом приготування рульки для нарізки на святковий стіл або просто так, наприклад, на бутерброд. Якщо любите свинину і жирок вас не бентежить, а навіть навпаки подобається, цей рецепт вам повинен сподобатися, передають Патріоти України.
Важливо придбати велику, м’ясисту рульку.
Перед приготуванням ретельно промийте і вимочіть хочаб годину, далі зробіть невеличкі надрізи на шкірці ножем. Гострим ножем потрібно вирізати кістку.
Змішайте сіль, перець, паприку та гірчицю, перемішайте і натріть цією сумішшю рульку всередині та зовні.
Викладіть в рукав для запікання і щільно запакуйте.
Потім дуже щільно обмотайте харчовою плівкою кілька шарів і приберіть в холодильник на добу.
Не розвертаючи, помістіть заготівлю в глибоку каструлю, залийте водою.
Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.
Далі зменшіть вогонь на мінімум, накрийте кришкою та томіть близько 2 годин.
Повністю остудіть не виймаючи з води. Далі витягніть з води та щонайменше на 5 годин залиште в холоді.
Розгорніть рульку і наріжте на скибочки.
М’ясо виходить дуже соковите та смачне. Спробуйте, вам та вашим близьким сподобається.
Смачного!
Відомий педіатр доктор Джозеф Салхаб попереджає: рак кишечника може підкрадатися безсимптомно, але прості зміни в раціоні допоможуть знизити ризики. У відео, яке набрало понад 1,4 мільйона переглядів в Instagram, він поділився порадами, як за допомогою...
Рівень цукру в крові може сильно коливатися. Проте існує певна поживна речовина, яка здатна стабілізувати ці коливання. Це, можливо, вас здивує, але йдеться про клітковину. Саме вона відіграє ключову роль у регулюванні рівня глюкози в крові, передають ...