Смакота! Як приготувати свинячу рульку для святкового столу

Сьогодні ділимося рецептом приготування рульки для нарізки на святковий стіл або просто так, наприклад, на бутерброд. Якщо любите свинину і жирок вас не бентежить, а навіть навпаки подобається, цей рецепт вам повинен сподобатися, передають Патріоти України.

Склад:

  • Рулька – 1 шт.
  • Сіль – 1-1,5 ст.л.
  • Гірчиця столова – 1 ст.л.
  • Перець – 0,5-1 ст.л.
  • Паприка – 1 ст.л.

Приготування:

Важливо придбати велику, м’ясисту рульку.

Перед приготуванням ретельно промийте і вимочіть хочаб годину, далі зробіть невеличкі надрізи на шкірці ножем. Гострим ножем потрібно вирізати кістку.

Змішайте сіль, перець, паприку та гірчицю, перемішайте і натріть цією сумішшю рульку всередині та зовні.

Викладіть в рукав для запікання і щільно запакуйте.

Потім дуже щільно обмотайте харчовою плівкою кілька шарів і приберіть в холодильник на добу.

Не розвертаючи, помістіть заготівлю в глибоку каструлю, залийте водою.
Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.

Далі зменшіть вогонь на мінімум, накрийте кришкою та томіть близько 2 годин.

Повністю остудіть не виймаючи з води. Далі витягніть з води та щонайменше на 5 годин залиште в холоді.

Розгорніть рульку і наріжте на скибочки.

М’ясо виходить дуже соковите та смачне. Спробуйте, вам та вашим близьким сподобається.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чи можна залишати телефон на зарядці на всю ніч

субота, 11 жовтень 2025, 12:45

Більшість із нас має звичку ставити мобільний телефон на зарядку перед сном, очікуючи зранку отримати повністю заряджений пристрій. Це здається зручним і логічним рішенням, однак серед користувачів смартфонів давно точаться суперечки: чи не шкодить так...

Відчуваєте біль без причини? Це може бути депресія, а не серце чи шлунок

субота, 11 жовтень 2025, 10:44

Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...