Сьогодні ділимося рецептом приготування рульки для нарізки на святковий стіл або просто так, наприклад, на бутерброд. Якщо любите свинину і жирок вас не бентежить, а навіть навпаки подобається, цей рецепт вам повинен сподобатися, передають Патріоти України.
Важливо придбати велику, м’ясисту рульку.
Перед приготуванням ретельно промийте і вимочіть хочаб годину, далі зробіть невеличкі надрізи на шкірці ножем. Гострим ножем потрібно вирізати кістку.
Змішайте сіль, перець, паприку та гірчицю, перемішайте і натріть цією сумішшю рульку всередині та зовні.
Викладіть в рукав для запікання і щільно запакуйте.
Потім дуже щільно обмотайте харчовою плівкою кілька шарів і приберіть в холодильник на добу.
Не розвертаючи, помістіть заготівлю в глибоку каструлю, залийте водою.
Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.
Далі зменшіть вогонь на мінімум, накрийте кришкою та томіть близько 2 годин.
Повністю остудіть не виймаючи з води. Далі витягніть з води та щонайменше на 5 годин залиште в холоді.
Розгорніть рульку і наріжте на скибочки.
М’ясо виходить дуже соковите та смачне. Спробуйте, вам та вашим близьким сподобається.
Смачного!
Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України. Все можна зіпсувати, порушивши технологію пригот...
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...