Смакота! Як приготувати свинячу рульку для святкового столу

Сьогодні ділимося рецептом приготування рульки для нарізки на святковий стіл або просто так, наприклад, на бутерброд. Якщо любите свинину і жирок вас не бентежить, а навіть навпаки подобається, цей рецепт вам повинен сподобатися, передають Патріоти України.

Склад:

  • Рулька – 1 шт.
  • Сіль – 1-1,5 ст.л.
  • Гірчиця столова – 1 ст.л.
  • Перець – 0,5-1 ст.л.
  • Паприка – 1 ст.л.

Приготування:

Важливо придбати велику, м’ясисту рульку.

Перед приготуванням ретельно промийте і вимочіть хочаб годину, далі зробіть невеличкі надрізи на шкірці ножем. Гострим ножем потрібно вирізати кістку.

Змішайте сіль, перець, паприку та гірчицю, перемішайте і натріть цією сумішшю рульку всередині та зовні.

Викладіть в рукав для запікання і щільно запакуйте.

Потім дуже щільно обмотайте харчовою плівкою кілька шарів і приберіть в холодильник на добу.

Не розвертаючи, помістіть заготівлю в глибоку каструлю, залийте водою.
Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.

Далі зменшіть вогонь на мінімум, накрийте кришкою та томіть близько 2 годин.

Повністю остудіть не виймаючи з води. Далі витягніть з води та щонайменше на 5 годин залиште в холоді.

Розгорніть рульку і наріжте на скибочки.

М’ясо виходить дуже соковите та смачне. Спробуйте, вам та вашим близьким сподобається.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...