Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова – це ідеальне тісто. передають Патріоти України.
У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті.
Таке ідеальне тісто рідко можна зустріти в домашній рецептурі: зазвичай воно виходить пишним і не таким вишуканим.
Та приготуйте піцу з тонким тістом, як в ресторані за цим рецептом.
Які продукти нам знадобляться для рецепту:
Як готувати:
Чисту воду прогрійте десь до 30 градусів, додайте та розмішайте дріжджі. Після цього додайте сіль, цукор і оливкову олію, все добре перемішуайте.
Потім потрібно просіяти борошно і почати вимішувати тісто.
Зазвичай цей процес має тривати трохи більше 10 хвилин.
Потім скачайте з тіста кулю, запакуйте її в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.
Розстеліть пергамент і тонко розкатайте свою кулю. Найкраще відправляти тісто в духовку прямо на цьому аркуші пергаменту, тоді буде менше шансів пошкодити тонку основу.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...