Відбивні можна готувати по-різному. Класично – це відбити, посолити-поперчити, обваляти в борошні, яйці або в клярі. А можна по-іншому, замочивши їх у газованій воді та додавши незвичний інгредієнт.
Отож, візьміть 1 склянку будь-якої газованої води, додайте сіль, перець, вичавлений часник. Кількість спецій залежить від кількості відбитого кухонним молоточком м’яса. Розмішайте це все і вилийте в мисочку. Замочіть у цьому розчині відбивні на 15-20 хвилин.
Тим часом збийте яйця (знову ж, їх кількість залежить від того, скільки у вас відбивних). Вилийте в тарілочку, а в іншу – насипте борошна. Вмочайте відбивні спочатку в борошно, а потім у яйце. Чому не навпаки? Відповідь проста: щоб борошно не горіло на сковорідці.
Розігрійте олію на сковорідці і смажте чудо-відбивні. Ароматні(часничок робить свою справу), повітряні(вода з бульбашками постаралася), м’які й дуже смачні – прямо тануть у роті!
Щоб постільна білизна була м'якою після прання, дотримуйтеся таких порад, передають Патріоти України. Ці прості поради допоможуть зберегти вашу постільну білизну м’якою і приємною на дотик після кожного прання.
Фруктові салати більше не будуть такими, як раніше – завдяки вченим, які розробили банани, що не стають коричневими та м’якими після очищення, передають Патріоти України. Британські експерти змінили генетику фрукта так, що він залишається твердим, свіж...