Желе з медом на апельсиновому сокові — десерт, який смакує і діткам, і дорослим, що слідкують за фігурою. Солодощі хочеться іноді всім, але магазинне желе у пачках має багато цукру, а от домашнє на медові більш корисне. Ми ще й пояснювали, як обирати саме якісний мед і відрізняти його від штучного, передають Патріоти України.
Для приготування натурального желе візьміть:
Очистіть апельсини, розділіть на часточки і постарайтеся якнайчистіше очистити дольки від мембран. Перекладіть м’якоть у ту миску. Розламайте або розріжте на невеликі шматочки і вичавіть сік. Це можна зробити у режимі пресу або за допомогою соковижималки, якщо така є під рукою.
Процідіть сік в окрему миску і додайте мед. Перемішайте м’якоть із медом і дуже дрібно подрібненою м’ятою і викладіть у невеликі формочки
Перелийте сік у сотейник і додайте желатин. Підігрійте на маленькому вогні, доки желатин не розчиниться. Злегка охолодіть і розлийте по формах.
Поставте в холодильник до застигання приблизно на 1 годину.
Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...
9 жовтня за новим церковним календарем (22 жовтня за старим) - день пам'яті апостола Якова Алфеєва. За старим календарним стилем - день пам'яті святого Іоана Богослова. Про апостола відомо небагато. Яків жив у I столітті, був братом апостола і євангелі...