
Великий хрумкий дерун – відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.
2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.
3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.
Кольори давно захоплюють психологів та вчених, адже вони не лише приваблюють очі, а й можуть відображати риси нашої особистості. Оптичні ілюзії та візуальні головоломки допомагають розкрити приховані аспекти характеру та підсвідомі схильності. Цього ра...
Оптичні ілюзії - це не лише цікаві картинки, які обманюють наш зір. Вони вже давно використовуються в психоаналізі, допомагаючи розкривати приховані риси характеру та бажання людини. Одним із таких методів є тест на особистість, де зображення містить п...