
Великий хрумкий дерун – відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.
2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.
3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.
Повернення планових і аварійних відключень електроенергії знову підняло тему захисту побутової техніки. Найбільший ризик для електроніки виникає не під час самого блекауту, а в момент, коли живлення раптово повертається зі стрибком напруги. Про те, як ...
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...