Смакота! Як швидко запекти картоплю з часником, вершковим маслом та сиром

Приготуйте ароматну картоплю в духові з часничком, маслом та сиром. Цей смак сподобається всім, хто обожнює страви з серії картоплі в мундирах та оселедця чи запеченої картоплі з підчеревиною, передають Патріоти України.

Подробиці

Відваріть порційно картоплю або скільки, щоб вмістилося на деко вільно. Щоб це зробити швидко, то треба картоплю залити в мундирах окропом і варити протягом 5 хвилин на середньому вогні.

Тим часом ваша духовка має грітися. На деко, змащене олією, викладіть картоплі. Притисніть кожну картоплину склянкою. Обережно, бо овочі гарячі.

Покладіть на кожну картоплинку по 0,5 ч.л. вершкового масла, по 1 зубчику часнику подрібненого та дрібку твердого сиру. Відправте запікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.

Просто оберіть троянду! Цей психологічний тест розповість, коли здійсняться ваші мрії

неділя, 19 травень 2024, 11:09

Вірите ви в те, що ваші мрії можуть здійснитися? А чи знаєте ви, коли саме це може статися? Цей захопливий психологічний тест допоможе вам зазирнути у майбутнє і отримати відповіді на ці питання. Деталі. Все, що вам потрібно зробити, – це вибрати одну ...

Перевірте свою долю! Тест-ворожіння визначить, коли ви розбагатієте

неділя, 19 травень 2024, 10:08

Багато хто мріє розбагатіти, а ті люди які про це не мріють точно не відмовляться від суми з багатьма нулями на своєму рахунку. Однак шлях до багатства може бути різним для кожного. Це ворожіння допоможе вам дізнатися, до чого в майбутньому приведуть в...