Приготуйте ароматну картоплю в духові з часничком, маслом та сиром. Цей смак сподобається всім, хто обожнює страви з серії картоплі в мундирах та оселедця чи запеченої картоплі з підчеревиною, передають Патріоти України.
Відваріть порційно картоплю або скільки, щоб вмістилося на деко вільно. Щоб це зробити швидко, то треба картоплю залити в мундирах окропом і варити протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Тим часом ваша духовка має грітися. На деко, змащене олією, викладіть картоплі. Притисніть кожну картоплину склянкою. Обережно, бо овочі гарячі.
Покладіть на кожну картоплинку по 0,5 ч.л. вершкового масла, по 1 зубчику часнику подрібненого та дрібку твердого сиру. Відправте запікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...
Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...