Смакота! Як спекти пиріг з грушами, кращий за будь-які тістечка

За цим рецептом пиріг виходить такий фруктовий та ароматний, адже він з грушами. А ще вам сподобається його ніжний смак. Зробіть собі кулінарне щастя та приготуйте цей смачний пиріг, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • рисове борошно — 150 г;
  • груша — 4 шт.;
  • рікота — 120 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • горіхи кеш’ю — 50 г;
  • цукор — 80 г.

Як приготувати

Груші помийте та поріжте, а горіхи подрібніть. Яйця треба збити з цукром. Можете це робити міксером або вінчиком. Борошно просійте, щоб воно збагатилось киснем. Введіть його до яєчної суміші. Ретельно вимішайте. Введіть груші, горіхи та рікоту в масу. тісто має бути не надто рідким.

Викладіть тісто в форму. Поставте випікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг готовий. Отримуйте насолоду. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо господині замочують на ніч моркву у холодній воді

четвер, 10 жовтень 2024, 7:14

Морквина зберігає твердість та пружність буквально у перші тижні після збирання врожаю, передають Патріоти України. При тривалому зберіганні вона стає м’якою, гнучкою та пухкою. Натерти на тертці м’яку моркву – малоприємне заняття. Господині поділилися...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

четвер, 10 жовтень 2024, 7:05

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...