Смакота! Як спекти пиріг з грушами, кращий за будь-які тістечка

За цим рецептом пиріг виходить такий фруктовий та ароматний, адже він з грушами. А ще вам сподобається його ніжний смак. Зробіть собі кулінарне щастя та приготуйте цей смачний пиріг, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • рисове борошно — 150 г;
  • груша — 4 шт.;
  • рікота — 120 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • горіхи кеш’ю — 50 г;
  • цукор — 80 г.

Як приготувати

Груші помийте та поріжте, а горіхи подрібніть. Яйця треба збити з цукром. Можете це робити міксером або вінчиком. Борошно просійте, щоб воно збагатилось киснем. Введіть його до яєчної суміші. Ретельно вимішайте. Введіть груші, горіхи та рікоту в масу. тісто має бути не надто рідким.

Викладіть тісто в форму. Поставте випікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг готовий. Отримуйте насолоду. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...