Смакота! Як спекти сирні палички без дріжджів

Несолодка випічка – особлива. Вона ніби створена для жінок, які стежить за своєю фігурою, та й чоловіки від неї у захваті. А головне – на неї не треба витрачати багато часу!

Подробиці

Щоб приготувати 20 сирних паличок, потрібні такі інгредієнти:
Кисломолочний сир – 250 г
Борошно – 130 г
Яйце – 2 шт. (жовток одного – для змащування)
Твердий сир – 140 г
Розпушувач – 1 ч. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Сушений часник, інші спеції – на свій смак
Кунжут – для посипання

Сир, одне яйце й один білок, сіль, спеції перемішати до однорідності. Потім всипати борошно з розпушувачем і замісити тісто. У самому кінці додати твердий сир, натертий на тертці.

Тісто майже не липне до рук, але варто присипати робочу поверхню борошном. Далі розкачати тісто товщиною 1 см. Форма має бути – прямокутник. Розрізати його по ширині на дві частини й нарізати смужками (вийде по 10 шт. з кожної частини). Змастити жовтком і присипати кунжутом.

Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати 25-30 хв у попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів до рум’яного кольору. Вийде смачно і швидко!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...