Смакота! Як замаринувати швидко капусту з морквою

Для приготування треба взяти: одну середню капустину, 2 моркви, 1 голівку часнику, 2 л води, 200 г цукру, 2 ст.л. солі та 200 мл 9% оцту, передають Патріоти України.

Моркву та капусту треба нашинкувати, зручно це зробити кухонним комбайном, але й звичайна тертка чи ніж не підведуть.

Часник пропустити через прес або потовкти у ступці.

Змішати овочі у каструлі, а потім приготувати маринад.

У киплячу воду всипати сіль та цукор, розмішати, щоб повністю розчинилися гранули, та налити оцет.

Гарячим маринадом потрібно залити капусту, залишити при кімнатній температурі, а вже через 6-8 годин вона буде готова.

Зберігайте у банці в холодильнику та смакуйте до різних гарнірів!

Бережіться! Кардіолог назвав два продукти, які підвищують ризик раку

неділя, 15 червень 2025, 23:10

Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо їсти гречку щодня

неділя, 15 червень 2025, 17:35

Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...