Для приготування треба взяти: одну середню капустину, 2 моркви, 1 голівку часнику, 2 л води, 200 г цукру, 2 ст.л. солі та 200 мл 9% оцту, передають Патріоти України.
Моркву та капусту треба нашинкувати, зручно це зробити кухонним комбайном, але й звичайна тертка чи ніж не підведуть.
Часник пропустити через прес або потовкти у ступці.
Змішати овочі у каструлі, а потім приготувати маринад.
У киплячу воду всипати сіль та цукор, розмішати, щоб повністю розчинилися гранули, та налити оцет.
Гарячим маринадом потрібно залити капусту, залишити при кімнатній температурі, а вже через 6-8 годин вона буде готова.
Зберігайте у банці в холодильнику та смакуйте до різних гарнірів!
Куряче м’ясо входить до раціону багатьох людей практично щодня, тому має сенс навчитися готувати його ідеально, передають Патріоти України. М’ясо птиці здається надто простим, тому не всі господині приділяють належну увагу технічним моментам та хитроща...
Запечене куряче філе – корисна та поживна страва. Гурмани прагнуть ще й того, щоб страва вийшла смачною і з рум’яною скоринкою. При цьому бажано, щоб внутрішня частина філе зберегла м’якість та соковитість, передають Патріоти України. Однак особливість...