Смакота! Як замаринувати швидко капусту з морквою

Для приготування треба взяти: одну середню капустину, 2 моркви, 1 голівку часнику, 2 л води, 200 г цукру, 2 ст.л. солі та 200 мл 9% оцту, передають Патріоти України.

Моркву та капусту треба нашинкувати, зручно це зробити кухонним комбайном, але й звичайна тертка чи ніж не підведуть.

Часник пропустити через прес або потовкти у ступці.

Змішати овочі у каструлі, а потім приготувати маринад.

У киплячу воду всипати сіль та цукор, розмішати, щоб повністю розчинилися гранули, та налити оцет.

Гарячим маринадом потрібно залити капусту, залишити при кімнатній температурі, а вже через 6-8 годин вона буде готова.

Зберігайте у банці в холодильнику та смакуйте до різних гарнірів!

Народні прикмети на 29 січня. П'ять заборон Лаврентьєвого дня

середа, 29 січень 2025, 7:05

Православна церква 29 січня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика Ігнатія Богоносця та Києво-Печерського затворника святого Лаврентія. За старим стилем 29 січня церква вшановувала апостола Петра, найближчого учня Ісуса Христа. 29 січня по ф...

Дачникам на замітку! Коли треба сіяти помідори на розсаду у 2025 році, щоб мати великий урожай

середа, 29 січень 2025, 6:57

Друга половина зими – важливий час для тих, хто засіває власний город. У лютому, зокрема, настає час засівати розсаду томатів, щоби до моменту, коли можна буде переносити рослини у відкритий ґрунт, вони були достатньо розвиненими та міцними, передають ...