Смакота! Як замаринувати швидко капусту з морквою

Для приготування треба взяти: одну середню капустину, 2 моркви, 1 голівку часнику, 2 л води, 200 г цукру, 2 ст.л. солі та 200 мл 9% оцту, передають Патріоти України.

Моркву та капусту треба нашинкувати, зручно це зробити кухонним комбайном, але й звичайна тертка чи ніж не підведуть.

Часник пропустити через прес або потовкти у ступці.

Змішати овочі у каструлі, а потім приготувати маринад.

У киплячу воду всипати сіль та цукор, розмішати, щоб повністю розчинилися гранули, та налити оцет.

Гарячим маринадом потрібно залити капусту, залишити при кімнатній температурі, а вже через 6-8 годин вона буде готова.

Зберігайте у банці в холодильнику та смакуйте до різних гарнірів!

Дачникам на замітку! Як врятувати помідори від фітофторозу

субота, 24 травень 2025, 17:28

Помідори є однією з найпопулярніших культур, а також одними з найлегших у вирощуванні. Однак, хоча існують сорти, стійкіші до хвороб, фітофтороз може стати великою проблемою на шляху до гарного урожаю, передають Патріоти України. Фітофтороз – це грибко...

Це справді працює! Додайте всього лише один інгредієнт - і молоко не скисатиме декілька днів

субота, 24 травень 2025, 12:30

Насамперед, потрібно розібратися, чому скисає молоко. Цей процес відбувається через розмноження бактерій, які перетворюють лактозу на молочну кислоту. Його швидкість залежить від типу продукту і умов зберігання, передають Патріоти України з посиланням ...