Десерт можна приготувати за кілька хвилин. І японський чізкейк в мікрохвильовці тому яскраве підтвердження. Забирайте рецепт в скарбничку, щоб його не загубити, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні компоненти:
Печиво покладіть в блендер та подрібніть до самих крихт. Додайте тепер в них розтоплене вершкове масло. Ретельно вимішайте. З цього ми будемо робити основу.
Тепер переходимо до начинки. Вершковий сир змішайте з яйцем, цукром, сіллю, сметаною та крохмалем. Ретельно збийте блендером в однорідну масу.
Вам потрібні дві маленькі формочки для випікання. Вони мають підходити для мікрохвильовки. На дно втрамбуйте основу з крихт. Зверху залийте начинку. Майже до самих країв. Поставте форми в мікрохвильовку на 3-5 хвилин при максимальній потужності. Коли дістанете, дайте трохи охолонути. Потім зверху покладіть по ложці улюбленого варення. Десерт готовий, можна насолоджуватись. Смачного!
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...