Смакота! Картопля, фарширована сиром в мікрохвильовці - страва за 20 хвилин

Пропонуємо вам досить бюджетний, але водночас оригінальний спосіб урізноманітнити свій повсякденний раціон - приготувати фаршировану картоплю в мікрохвильовій печі, зазначають Патріоти України.

Якщо набридла звичайна запечена картопля, урізноманітніть своє меню таким простим рецептом. Вам потрібно буде приготувати тільки крем для начинки, а решту зробить мікрохвильовка. Всього 5 інгредієнтів, мінімум зусиль і 2 порції смакоти готові. Приступаємо до приготування.

Інгредієнти:

  • Сир — 150 г
  • Майонез — 3 ст. ложки
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Велика картопля — 4 штуки

Приготування:

  1. Змішайте сир, майонез, подрібнений часник і сіль. Якщо сир зернистий, попередньо розімніть його виделкою.
  2. Наколіть кожну картоплину виделкою кілька разів і розріжте уздовж навпіл. Картоплю можна почистити або залишити зі шкіркою. В останньому випадку потрібно дуже ретельно помити овочі.
  3. Зробіть ножем або ложкою поглиблення для начинки.
  4. Начиніть картоплю сирною сумішшю.
  5. Помістіть у форму, придатну для мікрохвильової печі, фаршировані половинки картоплі начинкою вгору так, щоб вони не перекинулися в процесі готування.
  6. У форму налийте трохи води, герметично закрийте кришкою і поставте на 20 хвилин у мікрохвильовку.
Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...