Смакота! Картопля, фарширована сиром в мікрохвильовці - страва за 20 хвилин

Пропонуємо вам досить бюджетний, але водночас оригінальний спосіб урізноманітнити свій повсякденний раціон - приготувати фаршировану картоплю в мікрохвильовій печі, зазначають Патріоти України.

Якщо набридла звичайна запечена картопля, урізноманітніть своє меню таким простим рецептом. Вам потрібно буде приготувати тільки крем для начинки, а решту зробить мікрохвильовка. Всього 5 інгредієнтів, мінімум зусиль і 2 порції смакоти готові. Приступаємо до приготування.

Інгредієнти:

  • Сир — 150 г
  • Майонез — 3 ст. ложки
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Велика картопля — 4 штуки

Приготування:

  1. Змішайте сир, майонез, подрібнений часник і сіль. Якщо сир зернистий, попередньо розімніть його виделкою.
  2. Наколіть кожну картоплину виделкою кілька разів і розріжте уздовж навпіл. Картоплю можна почистити або залишити зі шкіркою. В останньому випадку потрібно дуже ретельно помити овочі.
  3. Зробіть ножем або ложкою поглиблення для начинки.
  4. Начиніть картоплю сирною сумішшю.
  5. Помістіть у форму, придатну для мікрохвильової печі, фаршировані половинки картоплі начинкою вгору так, щоб вони не перекинулися в процесі готування.
  6. У форму налийте трохи води, герметично закрийте кришкою і поставте на 20 хвилин у мікрохвильовку.
Джерело: Ukr.Media

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...