Смакота! Картопляні гнізда із сирною скоринкою - варіант смачної вечері

Гнізда з картоплі під сиром - смачна й поживна страва. Один з варіантів, як небанально й швидко приготувати картоплю, передають Патріоти України.

Подробиці

  • 1 кг картоплі
  • 1/2 ст. л. солі
  • 70 г вершкового масла
  • зелена цибуля
  • 50 г твердого сиру

Приготування:

Почистьте картоплю. Не ріжте, цілі картоплини залийте водою, посоліть й поставте варити. Після цього, як картопля звариться, злийте воду й перекладіть у форму для запікання. В кожній картоплині зробіть заглиблення. Дрібно наріжте зелену цибулю й натріть твердий сир на крупній тертці.

В кожну картоплину покладіть по шматочку масла, зверху притрусіть нарізаною зеленою цибулею, а зверху – затрусіть натертим сиром. Поставте у духовку запікатися при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин. Ваша страва готова. Смачного!

Потяг до шкідливих продуктів: які сигнали подає організм

вівторок, 2 липень 2024, 10:36

Запитайте будь-якого дієтолога, і він обов’язково погодиться: ніщо так не шкодить схудненню, як бажання піддатися спокусі. На відміну від голоду, це відчуття не зникає навіть після того, як ви вдосталь наїлися. Якщо не зрозуміти та не усунути причину ц...

Як приготувати пшоняну кашу, щоб ніколи не гірчила і завжди була розсипчастою

вівторок, 2 липень 2024, 10:08

Далеко не завжди смак пшоняної каші тішить кулінарів, передають Патріоти України. У деяких випадках страва виходить гіркою. Нерідко причиною появи неприємного смаку стає занадто тривале зберігання пшона. Втім, іноді просо, з якого готується пшоняна каш...