Хто-хто, а італійці розуміються на якісній їжі. Їх національна кухня одночасно проста і смачна. Повірте, однією піцою і пастою вона не обмежується. Сьогодні ми розповімо, як смачно приготувати курячу печінку з двома видами сиру, зазначають Патріоти України.
Час приготування — 15 хвилин. І що цікаво, така печінка абсолютно не приїдається. Готувати її можна хоч кожні вихідні, буде смачно як в перший раз.
Інгредієнти
Приготування
За кількістю білка печінка майже не поступається курячому м'ясу, а її калорійність 140 ккал відносить цей продукт до дієтичних. Тобто вона відмінно підійде для тих, хто хоче скинути трохи зайвої ваги та наростити м'язи.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...