Хто-хто, а італійці розуміються на якісній їжі. Їх національна кухня одночасно проста і смачна. Повірте, однією піцою і пастою вона не обмежується. Сьогодні ми розповімо, як смачно приготувати курячу печінку з двома видами сиру, зазначають Патріоти України.
Час приготування — 15 хвилин. І що цікаво, така печінка абсолютно не приїдається. Готувати її можна хоч кожні вихідні, буде смачно як в перший раз.
Інгредієнти
Приготування
За кількістю білка печінка майже не поступається курячому м'ясу, а її калорійність 140 ккал відносить цей продукт до дієтичних. Тобто вона відмінно підійде для тих, хто хоче скинути трохи зайвої ваги та наростити м'язи.
Гіпертонія - одна з найпоширеніших хвороб серцево-судинної системи. Відсутність правильного харчування і лікування може призвести до таких серйозних ускладнень, як пошкодження судин, серцева й ниркова недостатність, проблеми зі зором та інсульт, переда...
Серед водіїв досі поширений міф, що моторну оливу потрібно змінювати кожні 3000 миль або близько 5000 кілометрів. Проте сучасні двигуни та оливи працюють ефективніше, і такий підхід вважається застарілим. Про це пише Express.co.uk, передають Патріоти У...