Куряче м’ясо ідеально поєднується з цитрусовими, спробуйте приготувати стегна з апельсинами, щоб у цьому переконатися, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
6-8 курячих стегон
2 апельсини (з 1 віджимаємо сік і натираємо цедру)
2 ст. л. олії
3 ст. л. соєвого соуса
1 ч. л. з гіркою сушеного молотого імбиру
1-1,5 ч. л. солі
3-4 зубчики часнику
1 ст. л. меду
З одного апельсину знімаємо цедру і віджимаємо сік. Додаємо олію, соєвий соус, сушений молодий імбир, сіль, часник, мед і все добре перемішуємо. Заливаємо курячі стегна маринадом і залишаємо на декілька годин, краще на ніч.
Перекладаємо стегна у форму для запікання, трошки поливаємо маринадом і запікаємо при температурі 190-200 градусів протягом 30-35 хвилин. Потім дістаємо стегна із духовки, на кожне стегно викладаємо кружечок апельсина і поливаємо залишками маринаду. Запікаємо ще 15-20 хвилин до рум‘яності.
Юристи радять зберігати протягом 5 років квитанції про оплату комунальних послуг після оплати рахунків за електроенергію, газ, воду тощо. Річ у тім, що вони можуть допомогти вирішити можливі спори з постачальниками. Про це йдеться в матеріалі "На пенсі...
Вершкове масло – це базовий продукт, який має бути у кожному холодильнику. Саме тому важливо впевнено знати, що ви купили справжнє масло, а не підробку з додаванням рослинних жирів. Редакція FoodOboz розповість, як самостійно перевірити натуральність м...