Смакота! Курячі стегна з апельсинами, запечені у духовці

Куряче м’ясо ідеально поєднується з цитрусовими, спробуйте приготувати стегна з апельсинами, щоб у цьому переконатися, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

6-8 курячих стегон
2 апельсини (з 1 віджимаємо сік і натираємо цедру)
2 ст. л. олії
3 ст. л. соєвого соуса
1 ч. л. з гіркою сушеного молотого імбиру
1-1,5 ч. л. солі
3-4 зубчики часнику
1 ст. л. меду

З одного апельсину знімаємо цедру і віджимаємо сік. Додаємо олію, соєвий соус, сушений молодий імбир, сіль, часник, мед і все добре перемішуємо. Заливаємо курячі стегна маринадом і залишаємо на декілька годин, краще на ніч.

Перекладаємо стегна у форму для запікання, трошки поливаємо маринадом і запікаємо при температурі 190-200 градусів протягом 30-35 хвилин. Потім дістаємо стегна із духовки, на кожне стегно викладаємо кружечок апельсина і поливаємо залишками маринаду. Запікаємо ще 15-20 хвилин до рум‘яності.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...