Домашній шашлик найкраще готувати зі свинини та курячого м'яса. Дуже важливо ще – зробити гарний маринад, від якого і залежить смак і м'якість м'яса.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та простого у приготуванні курячого шашлику, який готується лише 12 хвилин.
Інгредієнти:
- 2 курячих філе
- 1 цибулина
- 4 кільця ананасу
- 130 г . грецького йогурту
- 1 ст.л. каррі
- 0,5 ч.л. меленого коріандру
- 0,5 ч.л. хмелі-сунелі
- сухий часник/сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. Поріжте м'ясо та овочі.2. Змішайте нарізані шматочками куряче філе, цибулю, ананас, додайте грецький йогурт та спеції. Накрийте та поставте маринуватися в холодильник на 20 хвилин.
2. Запікайте м'ясо у мультипечі лише 12 хвилин при 180 градусах, перевертаємо і смажимо ще 7 хвилин з іншого боку.