Смакота! Курочка в ажурі з картоплі - страва, яка не має суперників

Приготувати цю смачну і незвичайну страву з курки так просто! І це не займе багато часу, зазначають Патріоти України.

Здивуйте своїх рідних, подавши їм замість звичних відбивних або котлет ось таку курочку "в ажурі". Вони неодмінно прийдуть в захват. Ця страва не вимагає гарніру. Можна додати трохи свіжих овочів або салату, і смачний обід для всієї родини готовий!

Інгредієнти

  • Грудка куряча (великі) — 2 шт
  • Картопля (сира, середньої величини) — 6 шт
  • Яйце — 1 шт
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Сир (тертий) — 100 г
  • Петрушка (зелень) — 1 пучок
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

Приготування

Поріжте зелень, перемішайте з сиром. М'ясо курки поріжте тонкими пластиками та обсмажте його на сухій розігрітій сковорідці буквально 2-3 хвилини, посоліть та поперчіть (якщо сковорода без антипригарного покриття, обсмажте в невеликій кількості рослинної олії).

Картоплю почистьте від шкірки та натріть на тертці, відіжміть сік. Додайте яйця, борошно, сіль та перемішайте.Розігрійте сковороду, додайте рослинну олію. Розподіліть терту картоплю по дну і притисніть лопаткою. Таким чином у нас виходить картопляний млинець. Коли наш готовий млинець з одного боку (смажиться 2-3 хвилини), перевертаємо і викладаємо на половину млинця курку.

Зверху посипаємо тертим сиром із зеленню і чекаємо 2-3 хвилини поки підсмажиться друга сторона млинця, а сир не почне плавитися. Вільною стороною картопляного млинця накриваємо курку з сиром. По хвилинці на кожній стороні обсмажуємо. Страва готова. Приємного смаку!

Джерело: Ukr.Media

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...