Смакота! Курочка в ажурі з картоплі - страва, яка не має суперників

Приготувати цю смачну і незвичайну страву з курки так просто! І це не займе багато часу, зазначають Патріоти України.

Здивуйте своїх рідних, подавши їм замість звичних відбивних або котлет ось таку курочку "в ажурі". Вони неодмінно прийдуть в захват. Ця страва не вимагає гарніру. Можна додати трохи свіжих овочів або салату, і смачний обід для всієї родини готовий!

Інгредієнти

  • Грудка куряча (великі) — 2 шт
  • Картопля (сира, середньої величини) — 6 шт
  • Яйце — 1 шт
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Сир (тертий) — 100 г
  • Петрушка (зелень) — 1 пучок
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

Приготування

Поріжте зелень, перемішайте з сиром. М'ясо курки поріжте тонкими пластиками та обсмажте його на сухій розігрітій сковорідці буквально 2-3 хвилини, посоліть та поперчіть (якщо сковорода без антипригарного покриття, обсмажте в невеликій кількості рослинної олії).

Картоплю почистьте від шкірки та натріть на тертці, відіжміть сік. Додайте яйця, борошно, сіль та перемішайте.Розігрійте сковороду, додайте рослинну олію. Розподіліть терту картоплю по дну і притисніть лопаткою. Таким чином у нас виходить картопляний млинець. Коли наш готовий млинець з одного боку (смажиться 2-3 хвилини), перевертаємо і викладаємо на половину млинця курку.

Зверху посипаємо тертим сиром із зеленню і чекаємо 2-3 хвилини поки підсмажиться друга сторона млинця, а сир не почне плавитися. Вільною стороною картопляного млинця накриваємо курку з сиром. По хвилинці на кожній стороні обсмажуємо. Страва готова. Приємного смаку!

Джерело: Ukr.Media

Хіти тижня. Пальчики оближеш! Клопотенко дав рецепт справжньої медової пахлави - сподобається всім

четвер, 21 жовтень 2021, 23:05

Популярний і улюблений усіма українцями кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати вдома справжню медову пахлаву. Рецепт ласощів з'явився в Telegram-каналі кулінара, передають Патріоти України. "Сьогодні навчу вас готувати трушну медову пахлаву. З тіс...

Хіти тижня. Смачний печінковий паштет - закуска на вагу золота

четвер, 21 жовтень 2021, 21:00

Паштет з печінки - це одна з найпопулярніших закусок. Пропонуємо простий, але дуже смачний рецепт. До речі, ви зможете приготувати його заздалегідь і покласти в морозильну камеру, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Печінку в...