
Приготувати цю смачну і незвичайну страву з курки так просто! І це не займе багато часу, зазначають Патріоти України.
Здивуйте своїх рідних, подавши їм замість звичних відбивних або котлет ось таку курочку "в ажурі". Вони неодмінно прийдуть в захват. Ця страва не вимагає гарніру. Можна додати трохи свіжих овочів або салату, і смачний обід для всієї родини готовий!
Інгредієнти
Приготування
Поріжте зелень, перемішайте з сиром. М'ясо курки поріжте тонкими пластиками та обсмажте його на сухій розігрітій сковорідці буквально 2-3 хвилини, посоліть та поперчіть (якщо сковорода без антипригарного покриття, обсмажте в невеликій кількості рослинної олії).
Картоплю почистьте від шкірки та натріть на тертці, відіжміть сік. Додайте яйця, борошно, сіль та перемішайте.Розігрійте сковороду, додайте рослинну олію. Розподіліть терту картоплю по дну і притисніть лопаткою. Таким чином у нас виходить картопляний млинець. Коли наш готовий млинець з одного боку (смажиться 2-3 хвилини), перевертаємо і викладаємо на половину млинця курку.
Зверху посипаємо тертим сиром із зеленню і чекаємо 2-3 хвилини поки підсмажиться друга сторона млинця, а сир не почне плавитися. Вільною стороною картопляного млинця накриваємо курку з сиром. По хвилинці на кожній стороні обсмажуємо. Страва готова. Приємного смаку!
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...